Da, esti frumoasa

femeie dormind

Daca te-ai trezit in dimineata asta cu parul valvoi si o dunga de la perna imprimata pe fata, asculta-ma pe mine! Esti frumoasa! Esti cea mai frumoasa !

Daca te-ai trezit bosumflata ca un copil si ai ochii lipiti de somn, asculta-ma pe mine! Esti frumoasa! Esti cea mai frumoasa!

Da fuguta la baie si spala-te pe ochi, pregateste-ti cafeluta, apoi deschide geamul si zambeste putin la soare! Punem pariu ca iti va raspunde ?

Pune mana pe telefon si suna o persoana draga! Spune-i ca o iubesti.

Asculta o melodie! Aia pe care o adori. Iti va da o stare de bine.

Apoi pregateste-te sa pleci  Aici trebuie sa ai mare grija. Pune pe tine lenjeria aia frumoasa pe care o pastrezi pentru ocazii speciale! Stii tu care :) Faptul ca te-ai trezit si vezi soarele este o ocazie speciala.

Imbraca-te frumos... cu rochia aia faina, ca si cum ai merge la o intalnire. Pana la urma, chiar te vei intalni pe strada cu multa lume. Poate ca o anumita privire iti va schimba Universul.

Putin ruj, parfum, priveste-te in oglinda si...zi tu, nu-i asa ca esti frumoasa?

Si nu uita de cel mai important accesoriu: zambetul tau minunat! 


Anunțuri matrimoniale

Buna numele meu este alexandru am 50de ani si hmi doresc o relatie seriosa valas pe voi sa descoperiti mai departe sunt dela tara.
Ma numesc Catalin, am 39 de ani, sunt din Prahova,f ara obligatii. Doresc cunostiinta cu domnisoara fara obligatii in vederea casatoriei.
Sunt din Botoșani, numele meu este Ionuț și caut o relație cu o fata de vârstă mea apropiata 35 de ani. Am înălțimea 1.66cm, ochii căprui, par saten.