Cum păcăleşti vizual…kilogramele

femeie

Dorinţa cea mai arzătoare a oricărei femei este…să mănânce tot ce-i pofteşte sufletul şi să nu se îngraşe! În cazul în care prima dorinţa nu se poate realiza ( şi chiar nu se poate, credeţi-mă!), femeile trec la următoarea: cum facem ca cele câteva kg în plus să nu fie foarte vizibile? Asta chiar se poate şi, cu puţin exerciţiu, veţi ajunge să credeţi şi voi înşivă că sunteţi mult mai slabe!  

Tot ce trebuie să ştiţi este faptul că vestimentaţia şi accesoriile va pot ajuta în acest demers, dacă citiţi cu atenţie articolul următor!

 

  • Concentrează atenţia pe puncte forte. Cea mai importantă regulă este să îţi cunoşti punctele forte şi să înveţi să le scoţi în evidenţă. Fie că este vorba despre ochi, zâmbet, par, talie, picioare, tot ce ai de făcut este să le evidenţiezi în aşa fel încât atenţia privitorului să fie îndreptată înspre acestea!
  •  Nu purta imprimeuri. Sau, dacă o vei face, ţine cont de faptul că:

-  imprimeurile orizontale măresc optic, deci alege-le pe cele verticale!

-  Imprimeurile rare măresc optic silueta, deci alege imprimeuri dense, suprapuse pe un fundal de culoare închisă!

  • Alegerea culorilor. Toată lumea ştie despre efectul măgulitor pe care îl are culoarea neagră asupra siluetei. Deci, nu fugi de culorile închise, cu atât mai mult cu cât sunt la modă şi în plus te şi scot din impas atunci când nu ai inspiraţie în alegerea outfitului! Dacă vrei să atragi atenţia asupra unei anumite zone, este suficient să o acoperi cu un articol vestimentar deschis la culoare.
  • Alegerea materialelor. Nu cred că alegerea unei ţinute dintr-un anumit material mai constituie o problema pentru vreo femeie, în condiţiile în care piaţa abundă cu infinite modele, culori şi materiale. Dacă vrei să pari mai slabă, alege articole vestimentare confecţionate din caşmir, mătase sau mohair şi evita velurul sau lâna groasă!
  •  Evita hainele extra largi. Probabil alegerea hainelor largi şi “lălăi” este cea mai obişnuită greşeală a femeilor plinuţe. Alege hainele după măsură ta şi ai grijă şi la lenjeria intimă! Chiloţii ar fi de preferat să îi alegi cu talia înalta, iar sutienele cu bretele mai groase şi rezistente, asta pentru a nu se ridica inestetic la spate din cauza greutăţii.
  • Poartă tocuri. Nu trebuie să porţi tocuri foarte mari, dar ideal ar fi că să păstrezi culoarea pantalonului sau a dresului şi la pantofi. Astfel se creează impresia unei siluete mai lungi şi slabe.
  • Evita pantalonii cu talie joasă. Dacă problema ta o constituie “colăceii” de pe abdomen, pantalonii cu talie joasă nu vor face altceva decât să accentueze această problema. Alege pantaloni şi fuste cu talie înalta şi cu siguranţă vei părea mai slabă!
  •  Curelele. Curelele din jurul taliei o vor sublinia şi vor da senzaţia că silueta ta este una tip clepsidră. Deci, foloseşte cureaua cu încredere!
  •  Rochiile petrecute. Acest model de rochie avantajează toate tipurile de silueta, că să nu mai spun că sunt foarte feminine şi sexy!
  • Accesoriile. Poţi distrage atenţia de la zone ale corpului tău pe care le consideri mai problematice, cu ajutorul accesoriilor. Spre exemplu, te poţi asorta cu o pereche de cercei spectaculoşi, de preferinţă lungi. Acelaşi efect îl au şi colierele şi lănţişoarele lungi(atrag atenţia asupra decolteului), precum şi eşarfele lungi.

 

În încheiere, dar nu în ultimul rând, trebuie să mai ţii cont de un aspect foarte important! Dacă tu nu te placi, de ce crezi că ar putea să te placă ceilalţi? Iubeşte-ţi corpul, chiar dacă acesta nu arată chiar ca acela a unui fotomodel şi te vei simţi bine în pielea ta indiferent cu ce anume te vei îmbraca!


Anunțuri matrimoniale

30 de ani, am 1.80 inaltime si 85 de kg, zodia rac, sunt din jud Vaslui si caut o fata singura pentru o relatie serioasa
Bună ma numesc Albert am 41 de ani sint Divorțat si caut o femeie pnt căsătorie sau relație serioasă Watzap.
Bună, sunt Cosmin caut o relație cu o fata serioasă, nu am fost căsătorit, ultima relație a durat 5 ani.
Bărbat 43 ani, divorțat de 9 ani, stabilit în Franța de 13 ani caut doamnă pentru relație serioasa și căsătorie.