Cum cucereşti o femeie? Mai întâi dezbrac-o… de toate fricile şi de trecut

femeie

Dacă tu crezi că modalitatea de a cuceri o femeie este să o dezbraci de haine şi să îi arăţi ce bărbat eşti … permite-mi să îţi spun că ea a mai văzut bărbaţi dintr-aceştia. Şi, dacă ar fi fost fericită numai cu atât, astăzi tu nu ai fi întâlnit-o! Dacă vrei să o cucereşti, trebuie să faci mai mult de atât. Trebuie să înveţi să o dezbraci de trecutul pe care şi-l târeste după ea, trebuie să înveţi să o dezbraci de frici şi de complexe. Apoi, trebuie să înveţi să o îmbraci în braţele tale pline de iubire şi să o strângi la pieptul tău.

 

Femeia este precum o carte cu multe capitole. Unele dintre ele nu sunt chiar fericite. Nu poţi să vii şi să scrii un capitol scurt, apoi să pleci şi să afirmi că ştii să iubeşti o femeie, dar ai plecat deoarece este prea complicat. Mai întâi trebuie să îi citeşti şi cele mai ascunse pagini. Trebuie să ai răbdare şi să o citeşti zilnic, pagină cu pagină, până la final.

Fă-o să înţeleagă că pentru tine nu reprezintă doar un popas scurt, după care îţi vei continua drumul fără să te uiţi în urmă!

Fă-o să înţeleagă că o vezi dincolo de sâni, fund şi picioare lungi. Sigur că asta te-a atras la ea în prima clipă când ai văzut-o, dar o femeie este mai mult decât un trup frumos!

Fă-o să înţeleagă că, după ce se va pierde în braţele tale vei rămâne acolo să îi mângâi şi sufletul şi să îi asculţi gândurile!

Fă-o să înţeleagă că nu vei fi cu ea doar atunci când va râde fericită, ci vei rămâne şi să-i ştergi lacrimile şi să o ridici atunci când se va clatina!

Fă-o să înţeleagă că, deşi nu îi vei ţine trupul în puf, întotdeauna îi vei ţine sufletul în palmele tale!

Fă-o să înţeleagă că vei pune respectul şi iubirea drept piatră de temelie pentru relaţia voastră!

Fă-o să înţeleagă că dimineaţa când se trezeşte ciufulită o iubeşti cel mai mult!

 

Dacă vrei să cucereşti o femeie, învaţă să fii altfel decât au fost cei de dinaintea ta! Dezbracă-i întâi sufletul, şi îşi va dezbraca singură trupul. Dar nu o minţi! Înţelege că ea îţi va săruta cu pasiune buzele, până în momentul în care va simţi otrava minciunii pe ele.

Simte-o! În suflet, în aer… peste tot. Respir-o! Ca pe o briză caldă de vară. Priveşte-o! Ca pe cel mai frumos lucru care ţi s-a întâmplat vreodată. Mângâi-o! Mâgâie-i trupul şi sufletul deopotrivă. Iubeşte-o! Iubeşte fiecare celulă din ea, şi vei avea o femeie care va iubi fiecare celulă din tine! Fă-o fericită şi vei fi cel mai fericit bărbat!

 


Anunțuri matrimoniale

Matrimoniale Bucuresti, sector 2. Am 42 de ani, sunt divorțat, nu am copii, nu fumez, nu beau alcool, iubesc foarte mult animalele și doresc să cunosc o femeie serioasă, pentru o relație serioasă, cu vârsta între 30-50 de ani.Prefer sa fie pasionată de călătorii, concedii lungi, drumeții montane, dar fără obligații. Nu mă interesează bogăția, averea, luxul. Vreau doar înțelegere și iubire reciprocă.
una ziua, ma numesc Cistian, am varsta de 46 ani, sunt zodia Taur, am 170 cm, sunt saten, ochi caprui, tuns scurt, romantic, vesel, plin de viata, educat, un om cu mult bun simt, urasc minciuna, ranchiuna si furtisagurile, de casa, nu am nici un fel de obligatie, nu am fost casatorit niciodata, nu am copii, doresc sa cunosc o doamna daguta, sufletista, de varsta apropiata pentru a o lua frumusel de manuta si a porni impreuna pe drumul vietii. Nu sunt interesat de aventuri sau relatii de o luna doua... mai multe detalii se pot afla la tel. O zi buna va doresc
Sunt un tânăr 33 ani sufletist in cautarea unei relatii serioase care sa duca la căsătorie. Fără vicii.
Băiat singur din dr tr severin, locuiesc singur, am un băiețel dintr-o căsătorie anterioara dar nu locuiește cu mine. Caut fata serioasa în vederea unei eventuale căsătorii, nu ma deranjează dacă are copil.