Cum cucereşti o femeie? Mai întâi dezbrac-o… de toate fricile şi de trecut

femeie

Dacă tu crezi că modalitatea de a cuceri o femeie este să o dezbraci de haine şi să îi arăţi ce bărbat eşti … permite-mi să îţi spun că ea a mai văzut bărbaţi dintr-aceştia. Şi, dacă ar fi fost fericită numai cu atât, astăzi tu nu ai fi întâlnit-o! Dacă vrei să o cucereşti, trebuie să faci mai mult de atât. Trebuie să înveţi să o dezbraci de trecutul pe care şi-l târeste după ea, trebuie să înveţi să o dezbraci de frici şi de complexe. Apoi, trebuie să înveţi să o îmbraci în braţele tale pline de iubire şi să o strângi la pieptul tău.

 

Femeia este precum o carte cu multe capitole. Unele dintre ele nu sunt chiar fericite. Nu poţi să vii şi să scrii un capitol scurt, apoi să pleci şi să afirmi că ştii să iubeşti o femeie, dar ai plecat deoarece este prea complicat. Mai întâi trebuie să îi citeşti şi cele mai ascunse pagini. Trebuie să ai răbdare şi să o citeşti zilnic, pagină cu pagină, până la final.

Fă-o să înţeleagă că pentru tine nu reprezintă doar un popas scurt, după care îţi vei continua drumul fără să te uiţi în urmă!

Fă-o să înţeleagă că o vezi dincolo de sâni, fund şi picioare lungi. Sigur că asta te-a atras la ea în prima clipă când ai văzut-o, dar o femeie este mai mult decât un trup frumos!

Fă-o să înţeleagă că, după ce se va pierde în braţele tale vei rămâne acolo să îi mângâi şi sufletul şi să îi asculţi gândurile!

Fă-o să înţeleagă că nu vei fi cu ea doar atunci când va râde fericită, ci vei rămâne şi să-i ştergi lacrimile şi să o ridici atunci când se va clatina!

Fă-o să înţeleagă că, deşi nu îi vei ţine trupul în puf, întotdeauna îi vei ţine sufletul în palmele tale!

Fă-o să înţeleagă că vei pune respectul şi iubirea drept piatră de temelie pentru relaţia voastră!

Fă-o să înţeleagă că dimineaţa când se trezeşte ciufulită o iubeşti cel mai mult!

 

Dacă vrei să cucereşti o femeie, învaţă să fii altfel decât au fost cei de dinaintea ta! Dezbracă-i întâi sufletul, şi îşi va dezbraca singură trupul. Dar nu o minţi! Înţelege că ea îţi va săruta cu pasiune buzele, până în momentul în care va simţi otrava minciunii pe ele.

Simte-o! În suflet, în aer… peste tot. Respir-o! Ca pe o briză caldă de vară. Priveşte-o! Ca pe cel mai frumos lucru care ţi s-a întâmplat vreodată. Mângâi-o! Mâgâie-i trupul şi sufletul deopotrivă. Iubeşte-o! Iubeşte fiecare celulă din ea, şi vei avea o femeie care va iubi fiecare celulă din tine! Fă-o fericită şi vei fi cel mai fericit bărbat!

 


Anunțuri matrimoniale

Domn, 45 ani, doresc cunoştinţă doamnă pentru prietenie, căsătorie.
Un tip, serios care doreste o relatie cu o fata, rog seriozitate, te rog suna-ma vreau sa te cunosc.. o zi buna.
Șanț Tudorell am 46/175/75 singur fara obligații caut femeie singură din Craiova pentru prietenie căsătorie max 48.
Ma numesc Cosmin, am 34 ani, sunt din Craiova, sunt zodia pesti, am 1.87, de profesie sunt tehnician maseour .