Cu umor, despre ziua femeii

Mai este putin si vine ziua femeii si ca in fiecare an, pe facebook vor circula poze cu “miaunei” precum cel de mai sus in diferite ipostaze: la cratita, la sters podele, la aspirat… :) Si femeile se vor tagui una pe alta in astfel de poze visand in gluma ca un asa exemplar masculin sa le indeplineasca visele macar de 8 Martie (prin vise se intelege, desigur, facut curatenie in casa: )

Eiii, pana aici totul in regula.  Este ziua femeii si au voie orice!

Dar vor fi domni care vor stramba din nas si se vor uita la femeile “din dotare” ca si cum ar fi luat-o razna! :)  Pai de ce domnilor? Daca ne gandim bine, tot anul vedem pe facebook poze photoshopate cu femei care de care mai dezbracate si astea nu deranjeaza pe nimeni. De glume deochiate nici nu mai spun!

 

Asa ca, daca esti barbat destept, stii ca este doar o gluma si mai stii ca “iepurasul” asta n-o sa-i spele podeaua in veci nevesti- tii! De fapt este posibil ca el nici sa nu stie ce-i aia podea, de femeia ta nici nu mai zic! Asa ca nu mai face pe indignatul si las-o domnule sa se amuze si ea putin! Cand va termina cu asta, tot tie iti va impleti sarmale ! Si nu pentru ca nu i-ar impleti si lui ceva, Doamne ma iarta :) ! Doar ca femeile stiu ca barbatii astia sunt avutie nationala si trebuie impartiti cu  muuuulte alte doritoare :))) Si femeile sunt sufletiste si impart intre ele orice…dar cand vine vorba de barbat se cam termina cu mila biblica!

 

Si apoi cum ar putea ea sa se lipseasca de burta ta crescuta cu atat efort de stat pe canapea la televizor si baut bere? Nooo, nici nu se pune problema! Cine va mai fi pufosul ei mic? :)

Asa ca tot tu esti mai bun! Macar pe tine daca te imparte cu cineva, de obicei stie cu cine! :))

P.s. Dragi barbati, voi stiti ca noi va iubim si asta este doar o gluma, asa ca pregatiti-va sa mergeti la florarii! ")

"Femeie, eu de ziua ta,

 Un trandafir am sa-ti aduc

 Dar fii atenta, nu uita

 Ca nu mai vreau un alt papuc!" :))

 


Anunțuri matrimoniale

Domn divortat 58, 168, situatie studi medii doresc cunostinta doamna in vederea intemeierii unei familii;
Buna ma numesc Ionut sunt stabilit in germania caut o femeie sa fie lînga mine pt tot restul vieti ..poate avea si un copil....
Viața e scurtă.. neștiută.. și în continuă schimbare. Într-o relație (din nefericire) a devenit o obișnuință, (când unul din cei doi se schimbă). După un timp oarecare, își schimbă comportamentul, vorbirea.. Nu mai iubește. Nu mai este ca la început. Vrea altceva.. nemulțumiri.. Găsește motive de ceartă, despărțire.. etc. Factorii acestui rău, nociv și distrugător pot fi: soacrele, prieteniile, libertinajul, internetul sau "competența" liberă și egoistă care concurează cu cel care dorește să își păstreze familia. Toate (despărțirile) au la bază egoismul (iubirea de sine), răutatea (lipsa iubirii) și dorința de a curvi cu alte persoane. [Pentru mine, familia și copii sunt un dar de la Dumnezeu, care trebuie păstrat și prețuit în orice fel de împrejurare. Copii sunt centrul bucuriei și iubirii a unei famili].
Sunt un Bărbat de 33 Ani Din Alexandria Teleorman sunt muncitor de casă și doresc de la persoana care mă caută să fie trup și suflet alături de mine va pup și va îmbrățișez cu drag.