Cu inima ascunsă...

femeie

Se simţea speriată. Speriată că un copil prostuţ care visează noaptea monştri. Simţea frica cum îi pătrunde în trup ca o flacăra şi o pârjoleşte până în interiorul sufletului.

 

Atât de speriată de tot ceea ce era în jurul ei, încât îşi închisese toată căldura şi frumuseţea în ea. Apoi îşi ferecase inima, ca pe cel mai de preţ lucru pe care îl mai avea. Îi era frică că, dacă cineva i-ar simţi slăbiciunea… va ajunge să trăiască din nou toată durerea şi suferinţa prin care trecuse până nu de mult. Făcea tot ceea ce putea pentru a ascunde căldura ce venea dinăuntrul inimii sale. Izolarea i se părea cea mai bună armă cu care se putea apăra de restul lumii. Se simţea protejată şi în siguranţă, dar… niciodată nu mai fusese atât de singură şi dezorientată, şi aştepta ziua în care cineva va fi în stare să îi scoată armura. Să-i dărâme zidurile. Să-i reamintească cum e să trăieşti. Cum e să iubeşti.

 

Ceea ce nu ştia ea, era faptul că nimeni nu mai este dispus să dărâme ziduri. Nimeni nu mai vrea să citească dincolo de lacăte, chiar dacă inăuntru ar putea gasi cea mai frumoasa inimă. Nu! Totul arde şi se consumă pe repede înainte şi nimeni nu are timp să se oprească pentru a descuia o inimă ferecată.

Se spune că lumea este a celor puternici, a celor care nu ştiu ce-i frica şi care nu se lasă răniţi prea uşor. Şi-atunci, unde îşi poate găsi locul o fată simplă cu inima ascunsă adânc?

 

"Poveştile unei visătoare"


Anunțuri matrimoniale

Sunt Elisabeta, doresc sa cunosc un bărbat cu vărsta între 60 -65 ani pentru o relație de prietenie, din Brașov sau Codlea.
Barbat 49 de ani, singur, fara obligatii, doresc sa cunosc o doamna pentru o relatie de lunga durata, eventual casatorie. Rog si ofer seriozitate.
37 ani, divortat, 2 copii, care sunt la mine, as vrea sa cunosc o femeie cu copil (copii),sau singura,care nu vrea sa faca copii, pentru cunostinta sau prietenie! NU caut mama pentru copiii mei, ma descurc. In schimb ar trebui sa fie ingrijita, gospodina, cu frica de D-zeu, inteligenta, sa aiba calitati de femeie si sa stie ce vrea de la viata. Matrimoniale Suceava.
Bună mă numesc MARIUS am 31 de ani sunt din județul ialomița .si caut o fată ( femeie), pentru o relație de căsătorie pot să mă mut si la ea dacă ea dorește astept sa ne cunoaștem va pup si apelați cu incredere ca no sa fiți dezamăgite Pup.