Crăciun fericit

brad cadouri

Să ningă de Crăciun

Cu vise împlinite,

S-aducă ce-i mai bun

Să fim doar fericite!

 

S-avem bucate-alese

Şi hainele frumoase,

În suflet doar nobleţe

Şi râsete voioase!

 

S-avem inimi curate

Şi sufletul deschis,

Să încapă-n ele toate

Şi-acest Crăciun de vis!

 

Dragile noastre, bucuraţi-vă de aceste sărbători şi de orice cadou veţi primi cu această ocazie! Nu uitaţi că în orice dar, cel ce vi l-a oferit şi-a pus o bucăţică de sufletul său!

Ţineţi minte că cel mai preţios cadou pe care l-am putea primi de la cineva, este iubirea şi căldura sufletească! Nu există om mai bogat decât cel ce primeşte acest dar!

Să aveţi un Crăciun plin de magie şi iubire!

Să simţiţi bucuria acestor sărbători ca şi când aţi fi din nou copii!

 

Vă mulţumim tuturor şi fiecăreia în parte, femei minunate, pentru toate dimineţile în care sufletele noastre au vibrat la unison!

Vă mulţumim pentru fiecare gând frumos pe care ni l-aţi trimis!

Vă mulţumim pentru că sunteţi atât de frumoase!

Vă mulţumim pentru că sunteţi atât de puternice!

Vă mulţumim pentru că ne-aţi dovedit că există atât de mulţi oameni frumoşi!

Vă mulţumim pentru că existaţi!

BYANI vă doreste, Sărbători fericite!


Anunțuri matrimoniale

Sunt Viorel am 30 de ani sunt din Galați atletic caut o fata interesanta pt o relație fără copii sa fie drăguță interesanta dă-mi un semn dacă crezi ca vrei sa vb
Ma numesc Alex sunt din Arad. Am 28 anii si vreau sa cunosc o fată singura care este dispusa si vrea sa înceapa o relație serioasa.
45 ani, gemeni, 178cm inaltime, 67 kg, ochi caprui, par saten, pasiuni: calatorii, culinar, film, pescuit, sport. Caut o fata de incredere cu varsta pana in 40 de ani, sincera, cuminte si care stie ce vrea de la viata. Daca pana acum ai nimerit numai oameni nepotrivti in viata ta care nu au stiut sa te aprecieze, te-au facut sa suferi,sa iti pierzi increderea in tine. Acum poti schimba ceva in viata ta. Eu sunt un baiat linistit,respectuos si vreau sa gasesc pe cineva care sa aibe incredere in mine .Vreau sa te respect si sa te fac sa uiti de tot ce a fost urat in viata ta. Sunt din Bucuresti de 5 ani locuiesc in Anglia.
Bărbat singur divorțat 44 de ani din jud giurgiu caut relatie cu o doamnă serioasa între 33- si 53 ani ..locuiesc singur.