Concurs geanta lamonza

concurs byani

Campania “Câstiga o geanta LAMONZA” va începe la data de 01.08.2016, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 05.09.2016, ora 12:00 PM.

Pentru a participa la campanie, trebuie urmati acesti 3 pasi simpli:

  • sa dea like la postarea concursului de pe pagina organizatorului BYANI
  • sa dea share (public) la postarea concursului
  • sa lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina organizatorului cu destinatia unei vacante de vis

În cadrul acestei campanii, organizatorul ofera 3 premii pentru 3 câstigatoare. Fiecare premiu consta într-o geanta LAMONZA.

Câstigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti, extrageri ce vor avea loc în urmatoarele zile:

  • 15.08.2016 prima extragere
  • 22.08.2016 a doua extragere
  • 05.09.2016 ultima extragere

Câstigatoarele vor fi anuntate pe facebook, iar dupa ce, acestea intra în posesia premiilor, sunt rugate sa ne trimita o poza cu împreuna cu premiul câstigat, respectiv, geanta femeia minunata (si câstigatoare) + geanta LAMONZA. Aceasta poza va fi publicata atât pe blog cât si pe pagina de facebook a organizatorului.

SUCCES !!!


Anunțuri matrimoniale

Sunt din Botoșani, numele meu este Ionuț și caut o relație cu o fata de vârstă mea apropiata 35 de ani. Am înălțimea 1.66cm, ochii căprui, par saten.
Daca esti singura si ai pana in 55 ani si doresti sa cunosti un domn sufletist de 50 ani din Arad fara obligatii.
Am 42 ani 1.67m 72kg . Doresc sa cunosc un suflet feminin pentru o relație de prietenie bazata pe sinceritate și respect reciproc. Imi puteti trimite sms sau apela.
36 ani, leu, 176cm/67kg, căprui, brunet. Doresc sa intalnesc acea persoana sincera si cu dorinta de a incepe o noua viata, in varsta de aproximativ 32-35 ani, pt a ne uni destinele! Sunt divortat de aproximativ 2 ani, onest, sincer si foarte sufletist! Momentan locuiesc si lucrez in Londra,daca acea persoana care este interesata nu poate locui aici din diferite motive,rog sa ignore anuntul! Pt alte detalii mai amanuntite ,imi doresc sa le aflam impreuna,pt inceput pe Whatsapp.