Concurs geanta lamonza

concurs byani

Campania “Câstiga o geanta LAMONZA” va începe la data de 01.08.2016, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 05.09.2016, ora 12:00 PM.

Pentru a participa la campanie, trebuie urmati acesti 3 pasi simpli:

  • sa dea like la postarea concursului de pe pagina organizatorului BYANI
  • sa dea share (public) la postarea concursului
  • sa lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina organizatorului cu destinatia unei vacante de vis

În cadrul acestei campanii, organizatorul ofera 3 premii pentru 3 câstigatoare. Fiecare premiu consta într-o geanta LAMONZA.

Câstigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti, extrageri ce vor avea loc în urmatoarele zile:

  • 15.08.2016 prima extragere
  • 22.08.2016 a doua extragere
  • 05.09.2016 ultima extragere

Câstigatoarele vor fi anuntate pe facebook, iar dupa ce, acestea intra în posesia premiilor, sunt rugate sa ne trimita o poza cu împreuna cu premiul câstigat, respectiv, geanta femeia minunata (si câstigatoare) + geanta LAMONZA. Aceasta poza va fi publicata atât pe blog cât si pe pagina de facebook a organizatorului.

SUCCES !!!


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc Andrei am 30 ani locuiesc in Anglia in iulie voi veni in tara de aceea vreau sa gasesc pe cineva cu care sa ma cunosc personal, daca esti interesata lasa un mesaj pe whatsapp sau sunama, rog persoanele peate 35 ani sa se abtina.
Tanar serios, 35 de ani, brunet, 1.71 inaltime, 75 kg, in cautarea sufletului pereche. Caut o doamna/ domnisoara serioasa, inteligenta, fara obligatii cu varsta cuprinsa intre 24-36 de ani. Sunt un tanar dragut, inteligent, realizat din punct de vedere profesional si material. Mai multe despre mine poti afla trimitand mesaj scris la nr meu de tel sau pe nr de tel direct pe whats app.
Buna mă numesc cealâcu Mihai și am 31 de ani doresc să cunosc o fată serioasă pentru lunga durată.nu am fost însurat.sunt un băiat serios sincer glumeț.restul te las pe tine sa descoperi.