Concurs geanta lamonza

concurs byani

Campania “Câstiga o geanta LAMONZA” va începe la data de 01.08.2016, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 05.09.2016, ora 12:00 PM.

Pentru a participa la campanie, trebuie urmati acesti 3 pasi simpli:

  • sa dea like la postarea concursului de pe pagina organizatorului BYANI
  • sa dea share (public) la postarea concursului
  • sa lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina organizatorului cu destinatia unei vacante de vis

În cadrul acestei campanii, organizatorul ofera 3 premii pentru 3 câstigatoare. Fiecare premiu consta într-o geanta LAMONZA.

Câstigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti, extrageri ce vor avea loc în urmatoarele zile:

  • 15.08.2016 prima extragere
  • 22.08.2016 a doua extragere
  • 05.09.2016 ultima extragere

Câstigatoarele vor fi anuntate pe facebook, iar dupa ce, acestea intra în posesia premiilor, sunt rugate sa ne trimita o poza cu împreuna cu premiul câstigat, respectiv, geanta femeia minunata (si câstigatoare) + geanta LAMONZA. Aceasta poza va fi publicata atât pe blog cât si pe pagina de facebook a organizatorului.

SUCCES !!!


Anunțuri matrimoniale

Tanar 29 de ani caut o tanara sa locuiasca cu mine .pentru a forma o famile impreuna.
Mă numesc Cristi am 41 de ani fără obligații, doresc sa cunosc o femeie fara obligații cu vârsta cuprinsă între 30-37 de ani.
Sunt un baiat de 22 ani.caut o fata serioasa pentru a forma o familie impreuna.varsta nu conteaza, sau nu ma deranjeaza daca ai copil din alta relatie.Eu cred ca respectul si increderea unul fata de celalalt este cel mai important intr-o relatie.Daca esti interesata te astept sa ma contactezi la tel.
Divortat 46 ani caut fata serioasa pentru a întemeia o familie, situație materială bună, job stabil, mai multe detalii la telefon.