Concurs geanta lamonza

concurs byani

Campania “Câstiga o geanta LAMONZA” va începe la data de 01.08.2016, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 05.09.2016, ora 12:00 PM.

Pentru a participa la campanie, trebuie urmati acesti 3 pasi simpli:

  • sa dea like la postarea concursului de pe pagina organizatorului BYANI
  • sa dea share (public) la postarea concursului
  • sa lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina organizatorului cu destinatia unei vacante de vis

În cadrul acestei campanii, organizatorul ofera 3 premii pentru 3 câstigatoare. Fiecare premiu consta într-o geanta LAMONZA.

Câstigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti, extrageri ce vor avea loc în urmatoarele zile:

  • 15.08.2016 prima extragere
  • 22.08.2016 a doua extragere
  • 05.09.2016 ultima extragere

Câstigatoarele vor fi anuntate pe facebook, iar dupa ce, acestea intra în posesia premiilor, sunt rugate sa ne trimita o poza cu împreuna cu premiul câstigat, respectiv, geanta femeia minunata (si câstigatoare) + geanta LAMONZA. Aceasta poza va fi publicata atât pe blog cât si pe pagina de facebook a organizatorului.

SUCCES !!!


Anunțuri matrimoniale

35 ani, divorțată, 152/40kg. Tânără cu ușor handicap și obligații vreau sa cunosc un bărbat hotărât care să știe ce vrea de la viață cu care sa'mi intemeiez o familie bazata pe respect reciproc.
51 ani, prof. Sociolog, necasatorit niciodata tare mult as dori sa intilnesc pers serioase care isi doresc o reltie frumoasa si fericita pana cand bunul D-nezeu ne mai tine pe Pamant,si tot odata si de-a forma o familie.
Buna Ma numesc Ioan sunt stabilit in germania de 5 ani despãrțit am si un baietel de 4 anişori sm locuința proprie job stabil su doresc sa fiu contactat de cuneva care doreste acelasi lucru ca si mine.