Cei mai frumosi ochi albastri

pisica

Detinatoarea celor mai frumosi ochi albastri din lume nu este o domnisoara cum ati putea crede, ci…o pisica. De fapt, un motan din rasa British Shorthair , pe nume Coby, Pe langa minunatii sai ochi, aceasta frumoasa felina se mandreste si cu o blanita de culoarea omatului , precum si cu un temperament calm.

Acest blanos frumos a adunat pe Instragram peste 279.000 de urmaritori, iar pe facebook peste 150.000, persoane care ii apreciaza zilnic fotografiile in care pozeaza ca un star :)) De fapt, chiar este avand in vedere faptul ca deja apare in reclame pentru mancare si hainute pentru pisici.

Si incheiere, asa ca o barfa, Coby adora sa faca baie in cada impreuna cu o ratusca de plastic :))

Hai spuneti sincer, cum sa nu-l adori?

 

 

       


Anunțuri matrimoniale

Băiat singur din dr tr severin, locuiesc singur, am un băiețel dintr-o căsătorie anterioara dar nu locuiește cu mine. Caut fata serioasa în vederea unei eventuale căsătorii, nu ma deranjează dacă are copil.
51 ani din Medgidia, 175/82kg, Sânt Dorina am 51 de ani fără obligații sinceră serioasă și imi doresc o relație serioasă cu un tip fără obligații sincer, serios si foarte familist exclus aventurierii sau nr private.
Buna sunt Klaudiu am 34 de ani si caut o fata pt o relație serioasă, sunt un tip dulce, simpatic si cu bun simt. Astept telefoanele voastre.
Sunt un baiat timid care isi cauta jumatatea.Daca esti interesata te rog da-mi un mesaj,