Cei mai frumosi ochi albastri

pisica

Detinatoarea celor mai frumosi ochi albastri din lume nu este o domnisoara cum ati putea crede, ci…o pisica. De fapt, un motan din rasa British Shorthair , pe nume Coby, Pe langa minunatii sai ochi, aceasta frumoasa felina se mandreste si cu o blanita de culoarea omatului , precum si cu un temperament calm.

Acest blanos frumos a adunat pe Instragram peste 279.000 de urmaritori, iar pe facebook peste 150.000, persoane care ii apreciaza zilnic fotografiile in care pozeaza ca un star :)) De fapt, chiar este avand in vedere faptul ca deja apare in reclame pentru mancare si hainute pentru pisici.

Si incheiere, asa ca o barfa, Coby adora sa faca baie in cada impreuna cu o ratusca de plastic :))

Hai spuneti sincer, cum sa nu-l adori?

 

 

       


Anunțuri matrimoniale

Mă numesc Cristian, am 35 de ani sunt în căutarea unei partenere. Sunt din udețul Olt, înălțime 1,80, greutate 70kg.
Buna, sunt Roni sunt singur fara obligati locuiesc singur. Lucrez an Italia. Caut o relatie serioasa. Care doresc o relatie serioasa sa death mesaj pe Whatsap.
Buna numele meu este Marius, am 26 de ani, sunt din Bucuresti si am 26 de ani. Caut o relatie serioasa bazata pe stima si incredere, caut o fata sociabila, prietenoasa si cu bun simt. Sunt cadru militar, sunt o fire sociabila cu bun simt, sufletista o persoana careia ai place sa se implice mult intr-o relatie, cu simtul umorului. Detin locuinta proprie.