Ceasca de cafea

ceasca de cafea

Toarna-ti “cafea” in suflet! O ceasca pe zi ar trebui sa te revigoreze... Sau poate nu... Este nevoie ca "antrenul" ei sa aiba oare efect si peste noapte ? Tu ce crezi?

 

Ai grija ce ingrediente folosesti dimineata, sa-ti fie de trebuinta toata ziua! Incepe prin a pune ibricul la foc, la caldura sufletului, desigur.  Dozeaza-ti cu masura dragostea, buna dispozitie,  bunul simt,  sinceritatea, altruismul si empatia.  Peste caimacul format in mijlocul sufletului, presara si alte ingrediente ce-ti vor folosi peste zi : increderea, seriozitatea, loialitatea. Savureaza-i aroma cu inghitituri mici, sa-ti ajunga pentru intreaga zi... Te vei trezi in prag de seara, inca sub efectul revigorant al ingredientelor consumate peste zi. Si totusi,  oare lipseste ceva?  Iti va fi sufletul toropit incet, incet si vei simti ca efectul din ceasca ta va pierde din puterea de peste zi? Nu-i da voie, prieten drag!  Mai pune de o ceasca mica,  mai putin concentrata poate, dar in care, de data asta sa pui un alt ingredient: linistea sufleteasca. Este ingredientul care iti va mentine sufletul viu, antrenat,  pregatit pentru toate cele ce vor urma a doua zi. 

 

Pregateste-ti cafeaua in fiecare dimineata, dar nu uita de ingredientul de seara. Nu o reincalzi niciodata,  fa-ti in fiecare dimineata o ceasca proaspata de cafea, ofera in fiecare zi o doza din prospetimea si savoarea sufletului tau! Invita-i pe cei din jurul tau sa-ti fie alaturi la o ceasca de cafea ce-ti poarta numele!

Ai grija de sufletul tau!  Ai grija de ceasca ta!


Anunțuri matrimoniale

Buna!!!caut o femeie seriosa fara fite si figuri cu care sa intemeiez o familie!!! sunt singur la parinti si nu vreau sami parasesc locul meu natal!!! sunt o pers corecta si cu o frica mare de Dumnezeu am loc de munca bun si imi lipseste jumatatea vrei sa incercam macar??? atentie doresc o femeie fara copii nu accept cu copii din relatia anteriora!
Buna eu ma numesc Yulian eu miasi dori o relatie serioasa bazata pe ancredere si respect reciproc toate fetele dragute care sunt interesate de persoana mea ma pot gasi la va pup pa pa.
Singur, Fara obligatii, Fara vicii ascunse doresc sa gasesc o partenera de viata.
27 ani, zodie fecioara, brunet, ochi căprui, 170 inaltime. Vreau sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa. Nu contează trecutul ei. Matrimoniale Fetești