Ce sens are să regreţi ceva ce nu poţi schimba?

femeie

„Nu poţi avea o zi de mâine mai bună, dacă te gândeşti tot timpul la ziua de ieri.”

Nu rămâne agăţată de trecut! Ieri a fost ieri, mâine este o altă zi. Dacă trăieşti zi de zi agăţată de trecut, cu gândul la ce afost, la ce ai greşit, la ce ai pierdut, viaţa nu îţi va fi uşoară şi îţi va fi imposibil să înaintezi.

 

Fiecare dintre noi are în trecut întâmplări, persoane ori momente, care îi răscolesc sufletul atunci când acestea revin în minte.

Poate am întâlnit în drumul nostru prin viaţă oameni datorită cărora am trăit dureri, dezamăgiri…

Poate că am rătăcit în mod absurd iubiri pe care nu ne-am fi dorit să le pierdem…

Poate am făcut anumite lucruri greşit şi, datorită acestor greşeli ni s-a schimbat traiectoria vieţii…

Poate n-am avut îndrăzneala de a face ceea ce ne-am fi dorit cu toată puterea fiinţei noastre să facem…

Poate am fost răniţi, poate am rănit la rândul nostru, poate am pierdut ceva sau pe cineva, poate n-am fost suficient de luptători, poate ne-am risipit în iubiri efemere, poate am pierdut timp preţios cu cine nu merita…

Da, toţi avem în trecut momente cu care trebuie să ne împăcăm! Şi da, toţi trebuie să ne iertăm pentru cele făcute sau nefăcute din trecut, pentru a putea merge mai departe!

 

Ce sens are să regreti ceva ce nu poate fi schimbat? Uită trecutul, scapă de vină şi regrete şi mergi mai departe către mâine. Nimeni nu poate înainta târând după sine amintiri dureroase. Tot acest trecut te-a învăţat să deosebeşti binele de rău, frumosul de urât şi dreptatea de nedreptate. Învaţă din trecut şi lasă-l în urmă. Tot ceea ce poţi schimba şi construi este viitorul tău, el merită toată atenţia ta!


Anunțuri matrimoniale

33 ani, 186cm/80kg alin si daca vreti sa ne cunoaste putem vb si pe whatsapp.
Tanar 29 de ani caut o tanara sa locuiasca cu mine .pentru a forma o famile impreuna.
Sunt o persoana simpla atat cu calitati cat si cu defecte am 24 de ani si as dori sa gasesc o fata care sa stie ce inseamna acel sentiment de iubire care stie sa accepte iubirea oferita si care o si pretuieste in acelasi timp.