Ce are ea si eu nu am?

Ce are ea si eu nu am?

O privesti critic si nu lasi nici o bucatica din ea neanalizata. Incerci sa fii obiectiva (atat cat de obiectiva poti fi) si sa intelegi ce are domnule femeia asta de mor toti cand o vad? Ce naiba le face la barbati de li se scurg ochii atunci cand apare? Ca doar nu-i vreo frumusete. Adica, nu ca ar fi urata, dar ai vazut femei mult mai frumoase si nu atrag privirile asa.

Stiti toate despre ce vorbesc, nu?  Vorbesc despre femeia” magnet”. Acea femeie pe care o plac toti, barbati si femei deopotriva. Ce face ea? Raspunsul este mai banal decat va imaginati. Nu face nimic special, doar este ea. Sigura pe ea, asumata pana in maduva oaselor cu calitati si cu defecte si cel mai important…foarte pozitiva!

 

Stiu ca propozitia urmatoare va suna ca un cliseu, dar este un cliseu al naibii de adevarat: frumusetea vine din interior! Starile, emotiile, gandurile, actiunile si intentiile noastre se pot “citi” din pacate sau din fericire in expresia fetii si in energia pe care o emitem si involuntar actioneaza asupra celor din jur.

Increderea, gandurile si sentimentele pozitive lumineaza fata unei femei, iar atunci cand sunt emise constant isi lasa amprenta si asupra trupului  ei, comunicand atractie.

In timp ce neincrederea, suspiciunea, gelozia, invidia “practicate” constant, transmit barbatilor semnale de avertizare :)

Deci, crezi sau nu, nu trebuie sa fii Miss Univers pentru a deveni femeia “magnet”.

 

Cu siguranta este obligatoriu sa te ingrijesti, sa dai importanta cuvenita vestimentatiei, sa fii feminina, sa stii sa iti valorifici calitatile fizice si sa iti maschezi defectele, sa stii sa mergi( spatele cocarjat si mersul in care iti arunci picoarele necontrolat in toate directiile, nu sunt deloc atractive) sa adaugi in outfitul tau in permanenta un element chic (poate fi o esarfa, bratara, un ruj frumos), DAR, toate acestea isi pierd valoarea daca ceea ce transmiti din interior nu este incredere, caldura si iubire!

Deci,

Fiti asumate, fiti pozitive, este atat de simplu!

Oriunde te indrepti, indiferent de vreme, adu cu tine intotdeuna stralucirea propriului tau soare.”

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

51 ani, 1,78 inaltime, 65kg, sincer, hotarit, sanatos, divortat, caut doamna care sa-mi fie alaturi pina la sfirsit. Matrimoniale Craiova.
As dori sa cunosc o D-na divortata de 45-47 de ani indiferent de situatie in vederea unei relatie de lunga durata, doresc sa comunic numai pe messinger sau mobil, din Cluj-N.Sper intr-o amicitie sincera bazata pe comunicare, intelegere, puteti sa ma contactati. Cer si ofer seriozitate.Multumesc.!!!P.S poza va ofer la prima comunicare!!!
Ma numesc dragos.am 24 ani.am 1'70'70 kg.Caut o fata serioasa pentru căsătorie.vârsta nu conteaza.
Doresc cunostinta cu doamna 35-48 ani, pentru o relatie de prietenie, casatorie, locuiesc in Bucuresti.