Ce are ea si eu nu am?

Ce are ea si eu nu am?

O privesti critic si nu lasi nici o bucatica din ea neanalizata. Incerci sa fii obiectiva (atat cat de obiectiva poti fi) si sa intelegi ce are domnule femeia asta de mor toti cand o vad? Ce naiba le face la barbati de li se scurg ochii atunci cand apare? Ca doar nu-i vreo frumusete. Adica, nu ca ar fi urata, dar ai vazut femei mult mai frumoase si nu atrag privirile asa.

Stiti toate despre ce vorbesc, nu?  Vorbesc despre femeia” magnet”. Acea femeie pe care o plac toti, barbati si femei deopotriva. Ce face ea? Raspunsul este mai banal decat va imaginati. Nu face nimic special, doar este ea. Sigura pe ea, asumata pana in maduva oaselor cu calitati si cu defecte si cel mai important…foarte pozitiva!

 

Stiu ca propozitia urmatoare va suna ca un cliseu, dar este un cliseu al naibii de adevarat: frumusetea vine din interior! Starile, emotiile, gandurile, actiunile si intentiile noastre se pot “citi” din pacate sau din fericire in expresia fetii si in energia pe care o emitem si involuntar actioneaza asupra celor din jur.

Increderea, gandurile si sentimentele pozitive lumineaza fata unei femei, iar atunci cand sunt emise constant isi lasa amprenta si asupra trupului  ei, comunicand atractie.

In timp ce neincrederea, suspiciunea, gelozia, invidia “practicate” constant, transmit barbatilor semnale de avertizare :)

Deci, crezi sau nu, nu trebuie sa fii Miss Univers pentru a deveni femeia “magnet”.

 

Cu siguranta este obligatoriu sa te ingrijesti, sa dai importanta cuvenita vestimentatiei, sa fii feminina, sa stii sa iti valorifici calitatile fizice si sa iti maschezi defectele, sa stii sa mergi( spatele cocarjat si mersul in care iti arunci picoarele necontrolat in toate directiile, nu sunt deloc atractive) sa adaugi in outfitul tau in permanenta un element chic (poate fi o esarfa, bratara, un ruj frumos), DAR, toate acestea isi pierd valoarea daca ceea ce transmiti din interior nu este incredere, caldura si iubire!

Deci,

Fiti asumate, fiti pozitive, este atat de simplu!

Oriunde te indrepti, indiferent de vreme, adu cu tine intotdeuna stralucirea propriului tau soare.”

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

52 de ani, 1.73, îmi doresc să pot găsi o doamnă sinceră, modestă, devotată și sufletista care să fie alături de mine la bine și la greu iar împreună să dăm uitării eșecul unei căsnicii ratate și să ne refacem viața.
Buna caut doamna sau domnisoar sunt gaby am 37 din suceava sau iasi vaslui galati.