Ce-ai face dacă ai avea două ore libere în seara asta?

femeie dormind

Aş putea să mă plimb mahmură din iubire două ore, o lună, un an, o viaţă întreagă… şi tot nu mi-ar fi de ajuns. Şi aş implora să-mi tot picuri în sânge iubire, şi aş merge hai hui pe coclauri şi mi-aş striga în gura mare fericirea, iar cerul mi-ar fi martor.

Pentru că “Dragostea şi moartea, sunt singurele două elemente prin care omul atinge infinitul.”

 

Dacă aş avea două ore libere în seara asta, m-aş îmbăta cu iubire şi nu mi-aş dori să mă mai trezesc vreodată. Te-aş lua de mână şi am merge să colindăm pe străduţe uitate de lume… sau mai bine ne-am sechestra într-o cameră mică cu storurile trase şi ne-am gusta până n-am mai simţi decât aromă de iasomie şi de trupuri fierbinţi. Am pulsa, vibra şi am musca din perne şi carne, şi am mulţumi Cerului pentru că ne-am întâlnit. Beţi de iubire ne-am mângâia sufletele mult prea rănite şi încercate şi ne-am ostoi dorul de noi. Şi nu ne-am întreba nimic unul pe altul... şi nu ne- am irosi nici măcar o celulă din buzele pătimaşe pentru a pronunţa vreun cuvânt. Ne-am privi doar, ochi în ochi şi suflet în suflet, ca doi mahmuri de iubire. Fără trecut şi fără un dram de viitor.

 

Huffington Post, un site de ştiri din Statele Unite, a realizat un sondaj pentru a măsura nivelul de atracţie faţă de parteneri. Doar un sfert dintre persoanele intervievate au răspuns că ar face dragoste cu partenerul dacă ar avea două ore libere, restul au răspuns că ar face orice altceva…

 

“Poveştile unei visătoare”


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Mihai, am 28 ani, sunt din Gaesti, Dambovita, Am 1.75m, 80kg, brunet, doresc sa cunosc o fata sincera si iubitoare.
Sunt o femeie onesta,moderna ,cu studii superioare caut barbat cu studii superioare ,serios dar si jovial ,intelegator,cu o profesie frumoasa orice religie/si sau ateu sa intemeiem impreuna o familie. Sunt din Iasi ,doresc barbat din Iasi intre 30-40 de ani.
matrimoniale București, 45 de ani 169cm, 73 kg, brunet, ochii căprui, aspect fizic plăcut, studii superioare.
Singur din Botosani caut o relatie serioasă de prietenie de viitor sunt foarte calm nu consum alcol serios muncitor, si cu bunul simt stau in gazdă in Botoșani in oras caut o femeie caut o femeie sincera si cu suflet bun