Ce-ai face dacă ai avea două ore libere în seara asta?

femeie dormind

Aş putea să mă plimb mahmură din iubire două ore, o lună, un an, o viaţă întreagă… şi tot nu mi-ar fi de ajuns. Şi aş implora să-mi tot picuri în sânge iubire, şi aş merge hai hui pe coclauri şi mi-aş striga în gura mare fericirea, iar cerul mi-ar fi martor.

Pentru că “Dragostea şi moartea, sunt singurele două elemente prin care omul atinge infinitul.”

 

Dacă aş avea două ore libere în seara asta, m-aş îmbăta cu iubire şi nu mi-aş dori să mă mai trezesc vreodată. Te-aş lua de mână şi am merge să colindăm pe străduţe uitate de lume… sau mai bine ne-am sechestra într-o cameră mică cu storurile trase şi ne-am gusta până n-am mai simţi decât aromă de iasomie şi de trupuri fierbinţi. Am pulsa, vibra şi am musca din perne şi carne, şi am mulţumi Cerului pentru că ne-am întâlnit. Beţi de iubire ne-am mângâia sufletele mult prea rănite şi încercate şi ne-am ostoi dorul de noi. Şi nu ne-am întreba nimic unul pe altul... şi nu ne- am irosi nici măcar o celulă din buzele pătimaşe pentru a pronunţa vreun cuvânt. Ne-am privi doar, ochi în ochi şi suflet în suflet, ca doi mahmuri de iubire. Fără trecut şi fără un dram de viitor.

 

Huffington Post, un site de ştiri din Statele Unite, a realizat un sondaj pentru a măsura nivelul de atracţie faţă de parteneri. Doar un sfert dintre persoanele intervievate au răspuns că ar face dragoste cu partenerul dacă ar avea două ore libere, restul au răspuns că ar face orice altceva…

 

“Poveştile unei visătoare”


Anunțuri matrimoniale

Văduv, pensionar, 66 ani, 1.72 m, 68 kg, situație bună doresc doamnă cu obligații pentru căsătorie eventual din provincie.
Tânăr 35 ani doresc relaţie serioasă.
Brunet ochi verzi 1/70 70kg singur .sociabil si înțelegător astept raspunsul doamnelor.
Sunt din hunedoara. lucrez pe camion in strainatate...Tanar 32/165/90 doresc relatie/casatorie cu o femeie 22-32 ani. Vreau sa cunosc o femeie singura si hotarata.