Casa lui Nile Niami - Cea mai scumpa casa din lume

cea mai scumpa casa din lume

Pentru a te bucura de o priveliste panoramica asupra orasului Los Angeles si asupra Oceanului Pacific, cea mai scumpa casa din lume va fi scoasa la vanzare pentru 500 de milioane de dolari, oferind proprietarilor un spatiu de aproape 7000 de metri patrati, suprafata demna pentru un hotel. Odata finalizata constructia, casa va deveni cea mai scumpa din lume si va bate recordul stabilit de un apartament de lux din Londra, vandut cu suma de 221 milioane dolari.

Cel care a indraznit sa realizeze un proiect atat de indraznet este Nile Niami, un fost producator de filme de la Hollywood care si-a reorientat cariera in directia construirii de resedinte de lux, ultimul sau proiect pornind din ambitia de a dobori un record.

Casa ofera dotari de lux, numai dormitorul matrimonial masurand aproximativ 500 de metri patrati, dar este proiectat si un garaj ce poate adaposti 30 de masini, o sala de cinema, un casino, un club de noapte si o camera acvariu, 4 piscine si multe alte facilitati.
 


Anunțuri matrimoniale

Caut o femeie pentru casatorie .rog seriozitate nu vei regrata .multumesc pentru timpul acordat.
Mă numesc Marian, am 49 de ani, înălțime 1,75 și 75 kg, brunet, ochi căprui-verzui. Sunt din Zvoriștea, Suceava. Nu am copii sau obligații. Am școala populară de artă la acordeon. Nu am piciorul drept de la genunchi dar am proteză. Doresc să cunosc o doamnă până în 48 de ani, pentru căsătorie.
Sunt Doru traiesc si lucrez in Bucuresti, am 49, 178, 91 kg, as dori o relatie cu o femeie care isi doreste cu adevarat o familie, studii superioare,am doua meserii in prezent deci putin timp liber.