Casa lui Nile Niami - Cea mai scumpa casa din lume

cea mai scumpa casa din lume

Pentru a te bucura de o priveliste panoramica asupra orasului Los Angeles si asupra Oceanului Pacific, cea mai scumpa casa din lume va fi scoasa la vanzare pentru 500 de milioane de dolari, oferind proprietarilor un spatiu de aproape 7000 de metri patrati, suprafata demna pentru un hotel. Odata finalizata constructia, casa va deveni cea mai scumpa din lume si va bate recordul stabilit de un apartament de lux din Londra, vandut cu suma de 221 milioane dolari.

Cel care a indraznit sa realizeze un proiect atat de indraznet este Nile Niami, un fost producator de filme de la Hollywood care si-a reorientat cariera in directia construirii de resedinte de lux, ultimul sau proiect pornind din ambitia de a dobori un record.

Casa ofera dotari de lux, numai dormitorul matrimonial masurand aproximativ 500 de metri patrati, dar este proiectat si un garaj ce poate adaposti 30 de masini, o sala de cinema, un casino, un club de noapte si o camera acvariu, 4 piscine si multe alte facilitati.
 


Anunțuri matrimoniale

Corect, sincer cu cei șapte ani de acasă la purtător, devreme acasă, crestin practicant, fara vicii ascunse/alcool, tutun, etc.! Doresc ca viitoarea mea sotie sa fie o buna creștină sau macar sa si dorească asta cu adevărat(eu sunt printre cei care consider ca Dumnezeu nu poate fi înșelat).! Sunt iubitor de copii si mi ar face o deosebita placere daca e nevoie sa te ajut in creșterea copiilor tăi daca situația o impune, o vom face inpreună competent/eficient.! Te aștep sa ne auzim/vedem/cunoaștem pt.a stabili gradul de compatibilitate in vederea unei vieți împreună reușită cu succes sigur pot apare si greutăți, neîmpliniri dar împreună șansă de a le biruii este mult mai mare.! Te aștept pe tine jumătatea mea.
40 ani, 170cm/ 80kg. Singuratatea este foarte grea asa ca te astept alaturi de mine sa facem multe impreuna ma puteti suna.
Caut intelectual, 40 ani din Pitesti fara obligati si vici. Am 37 ani, 54 kg, 170 inaltime, roscata.
Sunt un tânăr 33 ani sufletist in cautarea unei relatii serioase care sa duca la căsătorie. Fără vicii.