Când vei realiza că erai fericit cu ea, ea va fi fericită cu altul

femeie nisip

Femeile au un grad de toleranţă foarte mare. Iubesc, dăruiesc şi speră chiar şi atunci când este evident că totul s-a destrămat. Trec cu vederea greşeli mici şi copilării, şi iartă abateri grave de la regulile iubirii în speranţa că… “s-a întâmplat o dată!” Şi iartă o dată, de două ori, de zece ori… până într-o zi când paharul se umple şi chiar şi cele mai naïve realizează că iubirea înseamnă două persoane intr-o barcă, nu una singură. Nicio femeie nu iubeşte cu gândul să părăsescă dar, atunci când nu mai poate, pleacă.

 

Pleacă! Îşi face un bagaj micuţ în care îşi vâră amintirile urâte, inima plină de răni, lacrimile uscate de pe chipul frumos, durerile şi amărăciunile, apoi le acoperă cu amintirile frumoase care o vor face să reziste, cu curajul pe care încearcă să şi-l găsească de mult timp şi cu încredere în viitor. Te părăseste pe tine, bărbat imatur care credeai că iubirea este doar lapte şi miere! Pe tine care credeai că dragostea este doar despre zile bune şi nopţi fierbinţi nesfârşite, ca în fime. Pe tine care credeai că femeia se iubeşte doar când este cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în dantelă! Pe tine care n-ai ştiut că greutăţile se depăşesc în doi, că discuţiile au rolul de a vă cunoaşte mai bine şi de a vă suda relaţia, că lacrimile unei femei se şterg cu săruturi. Pe tine care ai crezut că ea va fi acolo veşnic şi îţi va fi recunoscătoare pentru câteva clipe furate din când în când!

Pleacă, deşi îi plânge sufletul în ea de durere!

Pleacă, deşi este ultimul lucru pe care ar dori să îl facă!

Pleacă, şi cu ultima fărâmă de speranţă, crede el va încerca să o întoarcă din drum.

 

Pleacă, iar tu eşti prea mândru ca să o opreşti. Iar ea nu se va mai întoarce… Va suferi, îşi va dori de mii de ori să revină la tine, aşa cum alcoolicii şi-ar da şi sufletul pentru o gură de băutură, dar va rezista. Apoi îşi va reface viaţa, cu lecţiile învăţate şi sufletul plin de speranţă şi va întâlni un bărbat care îi va vindeca rând pe rând toate rănile şi o va face fericită.

Iar tu, cel care n-ai ştiut să o iubeşti, îţi vei realiza toate greşelile şi o vei dori înapoi. Vei realiza că ea a plecat cu tot cu fericirea ta. Dar va fi prea târziu.

Pentru că, în momentul în care tu vei realiza cât de fericit erai cu ea, ea deja va fi fericită cu altul…


Anunțuri matrimoniale

Sunt Adrian din bacau cu varsta de 32 de ani caut partenera de viata din judetul bacau.
Dragut si simpatic, 1.71 m, 68 kg, brunet, ochii albastri, 29 ani caut fata/ domnisoara intre 30 ani si 40 ani max., pt. relatie de lunga durata si casatorie.
Sunt un domn din jud Iasi am 45 ani si doresc sa cunosc o femeie care vrea o familie.
Mă numesc marian am 27 de ani sunt din Gorj și caut o fata pentru căsătorie pote sa fie și săracă ca și eu sunt un om mai amărât mama m-a părăsit și doresc sa încep o viața noua in România in Gorj dacă se poate.