Când vei realiza că erai fericit cu ea, ea va fi fericită cu altul

femeie nisip

Femeile au un grad de toleranţă foarte mare. Iubesc, dăruiesc şi speră chiar şi atunci când este evident că totul s-a destrămat. Trec cu vederea greşeli mici şi copilării, şi iartă abateri grave de la regulile iubirii în speranţa că… “s-a întâmplat o dată!” Şi iartă o dată, de două ori, de zece ori… până într-o zi când paharul se umple şi chiar şi cele mai naïve realizează că iubirea înseamnă două persoane intr-o barcă, nu una singură. Nicio femeie nu iubeşte cu gândul să părăsescă dar, atunci când nu mai poate, pleacă.

 

Pleacă! Îşi face un bagaj micuţ în care îşi vâră amintirile urâte, inima plină de răni, lacrimile uscate de pe chipul frumos, durerile şi amărăciunile, apoi le acoperă cu amintirile frumoase care o vor face să reziste, cu curajul pe care încearcă să şi-l găsească de mult timp şi cu încredere în viitor. Te părăseste pe tine, bărbat imatur care credeai că iubirea este doar lapte şi miere! Pe tine care credeai că dragostea este doar despre zile bune şi nopţi fierbinţi nesfârşite, ca în fime. Pe tine care credeai că femeia se iubeşte doar când este cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în dantelă! Pe tine care n-ai ştiut că greutăţile se depăşesc în doi, că discuţiile au rolul de a vă cunoaşte mai bine şi de a vă suda relaţia, că lacrimile unei femei se şterg cu săruturi. Pe tine care ai crezut că ea va fi acolo veşnic şi îţi va fi recunoscătoare pentru câteva clipe furate din când în când!

Pleacă, deşi îi plânge sufletul în ea de durere!

Pleacă, deşi este ultimul lucru pe care ar dori să îl facă!

Pleacă, şi cu ultima fărâmă de speranţă, crede el va încerca să o întoarcă din drum.

 

Pleacă, iar tu eşti prea mândru ca să o opreşti. Iar ea nu se va mai întoarce… Va suferi, îşi va dori de mii de ori să revină la tine, aşa cum alcoolicii şi-ar da şi sufletul pentru o gură de băutură, dar va rezista. Apoi îşi va reface viaţa, cu lecţiile învăţate şi sufletul plin de speranţă şi va întâlni un bărbat care îi va vindeca rând pe rând toate rănile şi o va face fericită.

Iar tu, cel care n-ai ştiut să o iubeşti, îţi vei realiza toate greşelile şi o vei dori înapoi. Vei realiza că ea a plecat cu tot cu fericirea ta. Dar va fi prea târziu.

Pentru că, în momentul în care tu vei realiza cât de fericit erai cu ea, ea deja va fi fericită cu altul…


Anunțuri matrimoniale

Bună mă numesc MARIUS am 31 de ani sunt din județul ialomița .si caut o fată ( femeie), pentru o relație de căsătorie pot să mă mut si la ea dacă ea dorește astept sa ne cunoaștem va pup si apelați cu incredere ca no sa fiți dezamăgite Pup.
Doresc sa cunosc un barbat serios din Iasi cu varsta intre 50-65 ani, fara vicii si fara obligatii pentru o relatie serioasa de lunga durata eventual casatorie.
Caut o doamna cu virsta intre 35-45 ani care sa imi fie aproape la bine si la rau eu locuiesc in germania Putem sa vorbim mai multe pe whatssapp sau la telefon.
Buna lucrez din martie in Anglia . sunt un tip curat priete cu apa sapunul si cu periuta de dinti caut o fata pentru a convetui inpreuna pentru a incerca o casnicie fara obligati curata priceputa in bucatarie pritena buna cu apa sapunul si cu periuta de dinti sincer am 56 de ani am casa mea la bloc nu am obligati fata de nimeni si am zis sa imi incerc norocul dami un mesaj s-au sunama