Cand un barbat imbratiseaza o femeie, inchide un cerc… cercul iubirii

imbratisare

Atunci cand un barbat imbratiseaza o femeie, inchide un cerc! Cercul iubirii. Iar femeia este in mijlocul acestui cerc, de unde si senzatiile de liniste, senin si siguranta pe care le simte aceasta in timpul imbratisarii. Pana la urma, unde simti cel mai clar iubirea, daca nu in acea impletire de trupuri, minti si suflete, care este imbratisarea?

 

De fiecare data cand suntem suparati, avem un moment trist sau de cumpana, primul refugiu care ne vine in minte este acela din bratele unei fiinte iubite. Cand eram copii, fugeam la pieptul mamei, unde eram protejati de tot ceea ce putea fi rau pe lume. Am crescut… dar nevoia de protectie si liniste, se pare ca nu ne va parasi pana la sfarsit. De aceea, probabil la maturitate schimbam imbratisarea mamei cu cea a barbatului iubit.

Atunci cand barbatul iubit ne imbratiseaza, redevenim fetite. Lumea rea si rece din jurul nostru nu ne mai poate atinge. Acolo, in cercul iubirii, nimic rau nu ne poate rani. In centrul Universului sau puternic de barbat, este doar energie buna, liniste si caldura. Este iubire pura, care face sa topeasca toate gandurile urate si grijile prea impovaratoare pentru o gingasa femeie. Este un “te iubesc” tacut, dar poate cel mai important din limbajul iubirii!

 

“Milioane si milioane de ani si tot nu mi-ar putea da jumatate din timpul suficient pentru a descrie acea mica clipa de eternitate cand iti pui bratele in jurul meu si eu imi pun bratele in jurul tau.”

Imbratisati-va ori de cate ori simtiti nevoia, fie ca sunteti suparati, ori nu! Lasati puterea vindecatoare a imbratisarilor sa va vindece sufletele atunci cand sunteti incarcati de probleme, sau va este sufletul trist!

Iar tu, barbatule care iubesti femeia! Strange-o in cercul tau protector! Acorda-i linistea, raza de soare, speranta si mangaierea bratelor tale! Pune fetita din femeia ta in mijlocul Universului tau! Si ea te va rasplati cu iubire!


Anunțuri matrimoniale

Domn, 48 ani, 1.80, 85 kg, divortat, cu apartament 3 camere, muncitor, sector 4, Bucuresti.
Sunt din Dolj am 50 sunt singur stau la casă și vreau să îmi găsesc tot la fel o femeie singură sau divorțată să locuim împreună.
42 ani,licentiat, caut pentru prietenie sau casatorie domnisoara pana in 38 ani. Matrimoniale Teleorman