Când nu ştii ce să faci, ascultă-ţi inima

inima

 

“Când ţi se vor deschide in faţă mai multe căi şi nu vei şti pe care să apuci, nu alege la întâmplare, ci aşază-te şi aşteaptă. Aşteaptă oricât e nevoie. Nu te mişca, nu spune nimic, ascultă-ţi inima. Apoi, când o să-ţi vorbească, ridică-te şi urmează-i sfatul.”

Toţi avem în viaţă momente în care nu ştim ce să facem, pe ce drum să ne purtăm paşii, în ce direcţie să o apucăm… Am fost învăţaţi să trecem prin filtrul minţii absolut toate deciziile pe care le luăm. Am fost învăţaţi să ne reprimăm impulsurile şi intuiţia şi să judecăm de zece ori o situaţie înainte de a lua o decizie. Am fost învăţaţi să ignorăm ceea ce ne “urlă” sufletul şi să luăm decizii “la rece” pentru a nu suferi mai târziu. Am fost învăţaţi să decidem cu mintea pentru binele nostru. Am fost învăţaţi că inima ne face să luăm decizii greşite.

Dar oare nu am suferit atunci când am dat doar minţii puterea de decizie?

 

Ştiţi că: primul organ care se dezvoltă în corpul omului este inima? Ea bate cu mult înainte de a se fi format creierul. Ea călăuzeşte formarea embrionului în pântecul mamei. Inima, nu creierul! Şi totuşi, pe parcursul vieţii, cea mai mare bătălie dintr-un om se da între mintea şi inima lui... Şi totuşi, pe parcursul vieţii, de atât de multe ori spunem: nu asculta inima pentru că vei suferi! Ascultă-ţi mintea! De ce? Dacă omul, în perfecţiunea lui a fost creat cu ajutorul impulsurilor trimise de inima către celelalte organe, de ce îi acordăm mai târziu atât de puţin credit şi considerăm că nu ştie ce face? Oare nu ştie?

 

Viaţa se naşte şi poate creşte numai în inima!

Viaţa, iubirea, sublimul, tot ceea ce este cu adevărat frumos şi valoros vine din inima!

“Când eşti conştient că eşti forţa care este Viaţa, orice este posibil. Miracolele se întâmplă tot timpul pentru că miracolele sunt realizate de inima. Inima este comuniunea directă cu sufletul uman. Atunci când inima vorbeşte, chiar dacă mintea opune raţiune, ceva în interiorul tău se schimbă: inima ta deschide altă inima şi iubirea adevărată este posibilă.”

Foloseşte-te de minte, dar trăieşte cu inima! Doar aşa vei putea fi fericit!


Anunțuri matrimoniale

Caut femeie singura, pentru o reatie serioasa, cu varsta intre 45 si 60 ani, din Curtea de Arges. Am 55 ani, 175 inaltime, 70 kg, saten, ochi caprui, nu consum alcool, nu fumez.
Oare de ce crezi ca sunt aici?
Doamnă licențiată, 52 ani, din Galați, 175cm, aspect fizic plăcut, doresc sa cunosc domn intelectual înălțime peste 180cm, responsabil, situație financiara bună pentru o relație de prietenie sau căsătorie. Rog sms de prezentare.
Bărbat serios muncitor iubitor caut o femeie cu intenția serioasă si comunicativă rog seriozitate. Ma poti găseai si pe facebook savex gionatan.