Când nu ştii ce să faci, ascultă-ţi inima

inima

 

“Când ţi se vor deschide in faţă mai multe căi şi nu vei şti pe care să apuci, nu alege la întâmplare, ci aşază-te şi aşteaptă. Aşteaptă oricât e nevoie. Nu te mişca, nu spune nimic, ascultă-ţi inima. Apoi, când o să-ţi vorbească, ridică-te şi urmează-i sfatul.”

Toţi avem în viaţă momente în care nu ştim ce să facem, pe ce drum să ne purtăm paşii, în ce direcţie să o apucăm… Am fost învăţaţi să trecem prin filtrul minţii absolut toate deciziile pe care le luăm. Am fost învăţaţi să ne reprimăm impulsurile şi intuiţia şi să judecăm de zece ori o situaţie înainte de a lua o decizie. Am fost învăţaţi să ignorăm ceea ce ne “urlă” sufletul şi să luăm decizii “la rece” pentru a nu suferi mai târziu. Am fost învăţaţi să decidem cu mintea pentru binele nostru. Am fost învăţaţi că inima ne face să luăm decizii greşite.

Dar oare nu am suferit atunci când am dat doar minţii puterea de decizie?

 

Ştiţi că: primul organ care se dezvoltă în corpul omului este inima? Ea bate cu mult înainte de a se fi format creierul. Ea călăuzeşte formarea embrionului în pântecul mamei. Inima, nu creierul! Şi totuşi, pe parcursul vieţii, cea mai mare bătălie dintr-un om se da între mintea şi inima lui... Şi totuşi, pe parcursul vieţii, de atât de multe ori spunem: nu asculta inima pentru că vei suferi! Ascultă-ţi mintea! De ce? Dacă omul, în perfecţiunea lui a fost creat cu ajutorul impulsurilor trimise de inima către celelalte organe, de ce îi acordăm mai târziu atât de puţin credit şi considerăm că nu ştie ce face? Oare nu ştie?

 

Viaţa se naşte şi poate creşte numai în inima!

Viaţa, iubirea, sublimul, tot ceea ce este cu adevărat frumos şi valoros vine din inima!

“Când eşti conştient că eşti forţa care este Viaţa, orice este posibil. Miracolele se întâmplă tot timpul pentru că miracolele sunt realizate de inima. Inima este comuniunea directă cu sufletul uman. Atunci când inima vorbeşte, chiar dacă mintea opune raţiune, ceva în interiorul tău se schimbă: inima ta deschide altă inima şi iubirea adevărată este posibilă.”

Foloseşte-te de minte, dar trăieşte cu inima! Doar aşa vei putea fi fericit!


Anunțuri matrimoniale

43 ani, îmi caut o doamnă s-au femeie serioasă fără obligați și fără copii din judetul Suceava sau din orașul Fălticeni sau din apropiere. Nu am fost nici o dată căsătorit și nu am nevoie de femeie profitoare sau cu nasul pe sus și am nevoie de femeie gospodină simplă sau orfană iubitoare din toate punctele de vedere, sentimental și sufletește. Doamnelor m-am săturat de singurătate și îmi doresc din tot sufletul o relație serioasă de dragoste și multă iubire sufletească pînă la maxim. Lucrez la Fălticeneni ca vînzător la bazar. Doamnelor care sînteți singure și vă căutați jumătatea vieții voastre, mă puteți contacta.
Singur, vaduv, nefumator, casa, fara obligatii caut o doamna, 60 -70 ani, pentru convietuire in conditii bune.
Sunt o persoana calma, o persoana foarte sincera, am simtul umorul si imi doresc sa imi caut jumatatea pentru o relatie foarte serioasa (casatorie). Buna! sunt un tanar de 35 de ani, cu inaltimea de 1.77, 80 kg, sunt saten cu ochii capruii, dragut, romantic, sufletist, sincer, fara vicii, ingrijit, fara obligatii, modest, necasatorit niciodata, serios, cu serviciul stabil, calm, linistit, intelegator, intelept, rabdator, tandru, pasional cu persoana iubita, familist, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita. Nu vreau sa ma imbogatesc in urma unei relatii si nici nu cersesc iubirea cuiva, doar sa fim fericitii si sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si rescpect reciproc. eu nu vreau sa fii bogata sau saraca, doar sa-ti doresti cu adevart sa-ti cladesti o familie. caut o domnisoara/doamna de varsta apropiata, ingrijita, harnica, gospodina, fara vicii, modesta, suflestista, sincera, romantica. nu ma intereseaza aspectul fizic. Tu poti fi din bucuresti sau din imprejurimi. pot fi contactat prin apel sau sms cu prezentare . Nu raspuns la numere private. Persoanele materialiste, neserioase, prefacute, aventuriere si cele care nu se tin de cuvant sa se abtina. Rog seriozitate maxima.