Când cineva rătăceşte drumul, aminteşte-i cine este

femeie apa

Fiecare dintre noi am avut, sau putem avea momente in care să nu mai găsim drumul. Momente în care ne simţim mici, neimportanţi, neiubiţi, sau pur şi simplu suferim foarte tare. Poate că ne macină dorul de cineva şi ne simţim pierduţi, poate simţim că în ciuda eforturilor nu reuşim să trecem peste o cumpănă a vieţii, sau poate suntem pe cale să acceptăm mai puţin decât merităm într-o anumită situaţie. Oricare ar fi cauza, oricine se poate pierde la un moment dat în viaţă…

 

Când cineva rătăceşte drumul, aminteşte-i cine este, dacă vrei să-l ajuţi! Ascultă-l, lasă-l să plângă, apoi spune-i cine este de fapt. Pentru că oricine se poate pierde pe sine în spatele atâtor emoţii negative. Oricare dintre noi poate uita cât de frumos şi puternic este în momentul în care se simte copleşit. Pentru că, trăind în viaţă atât de multe experienţe, unele dintre ele negative, putem ajunge să ne deconectăm de la sufletul nostru. Şi atunci totul ni se poate părea negru şi urât.

Dacă cineva trece printr-un moment greu, vorbeşte-i despre puterea lui, vorbeşte-i despre lucrurile importante pe care le-a făcut şi de care este mândru. Aminteste-i ce calităţi are, reconectează-l la sufletul său, scoate-l din negativitate!

 

Un om drag sufletului meu mi-a zis într-un moment în care m-am rătăcit: “Ia-ţi o zi ca să poţi plânge, descarcă-ţi sufletul, apoi mergi mai departe şi aminteşte-ţi cât de minunată şi puternică eşti, şi ce lucruri ai realizat. Apoi, gândeşte-te câte lucruri minunate vei mai face de acum înainte!”

A fost ceea ce aveam nevoie în acel moment. Nu milă, nu compătimire, ci doar ca cineva să mă direcţioneze către mine însămi. Iar acolo, în mine, am găsit toate resursele necesare pentru a merge mai departe. Pentru că eu, doar uitasem pentru câteva momente cine sunt…


Anunțuri matrimoniale

Singura, fara obligatii, doresc sa gasesc usa inimii deschisa a unui domn, educat, cu caracter si sa ma iubeasca asa cum sint(bune si rele), virsta intre 50-60 ani(sa fie din apropiere sau Germania).
Sunt tanar, am 29 de ani, frumos, brunet, chipes, seducator, bun la toate. Caut o femeie care sa imi fie alaturi, sa ne putem iubii ca nebunii. Daca esti interesata, suna-ma! Nu ezita sa ma suni, chiar te rog sa o faci! Abia astept sa vorbim.
Bună mă numesc Marius am 40 de ani şi mam săturat să fiu singur caut o relație serioasa. Pentru mai multe detalii sunămă.
56 ani, situatie foarte buna, doresc sa cunosc o doamna pentru prietenie, casatorie cu posibilitate de a locuii si in italia. Matrimoniale Oradea