Bucurii simple si miros de iubire lila

fata cu liliac

Îmi miroase a soare, a mare sărată, a nisip fierbinte şi a liliac înflorit. Şi în urechi mi se zbat valuri şi îmi ţipă pescăruşi îndrăgostiţi. Şi adie un vânt fierbinte ce-mi înfioară simţurile. Şi în suflet... în suflet mi-e dor şi mă arde. De ai şti tu cum arde dorul...

 

N-am primit niciodată liliac de la un bărbat. Orhidee, trandafiri, sau alte flori cărora nici măcar nu le mai ştiu numele şi pe care nici nu mi le-am dorit, dar niciodată liliac. Am visat întotdeauna cum vine la mine cu un braţ plin de flori mov, şi eu îmi îngrop faţa în ele şi le respir până în plămâni. Apoi îmi impletesc o coroniţă şi mi-o asez în părul bălai şi ciufulit de vânt. El mă priveşte răvăşit, iar eu desculţă fiind pe plaja fierbinte, cu părul despletit, cu trupul gol pe sub rochia albă de in, mă îmbăt cu parfumul lila. Şi apoi am să sărut florile şi am să-l iubesc pe El, oricât de păcătos ar fi. Şi da, chiar aş uita cum şi-a dorit să facă dragoste cu orice femeie frumoasă, pentru că doar mie dintre toate mi-a adus liliac. Şi ar fi fost atât de uşor să mă îndrăgostesc de un bărbat cu braţele pline de liliac mov...

 

Şi mi-e atât de dor... Dar am să-mi cârpesc sufletul, am să-mi netezesc zgârieturile din el, şi am să sper mai departe că într-o zi voi fi atât de importantă pentru un bărbat, încât el îmi va aduce un braţ de liliac mov.

Poate până atunci, nu mă va arde dorul de el.

 

„Poveştile unei visătoare”


Anunțuri matrimoniale

Domn, 64 ani, 180 cm, 90 kg, ochi caprui, par putin grizonat, locuinta Bucuresti, fara obligatii, caut doamna 50 - 64 ani fara obligatii , inalta pentru convieture.
Bună fetelor ce pot să spun despre mine e că m-am înscris pe acest sait pentru a îmi găsi sufletul pereche caut ceva serios și stabil care să ajungă la căsătorie să pot avea un viitor o casă o familie și de ce nu chiar și copii cine e interesată mă poate contacta la numarul meu de telefon nu deranjați inutil nu răspund la numerele private.
67 ani, 166/61kg Pensionara, singura, cu bune maniere, doresc cunostinta domn pentru casatorie de varsta apropiata, care sa locuiasca la curte/tara, de preferat zonele deal si munte.
Mă cheamă Nelu și as dori să cunosc o doamnă din Brăila pentru ceva foarte serios cu vârsta între 49-57ani eu am 53 ani fără obligații.