Bucurii simple si miros de iubire lila

fata cu liliac

Îmi miroase a soare, a mare sărată, a nisip fierbinte şi a liliac înflorit. Şi în urechi mi se zbat valuri şi îmi ţipă pescăruşi îndrăgostiţi. Şi adie un vânt fierbinte ce-mi înfioară simţurile. Şi în suflet... în suflet mi-e dor şi mă arde. De ai şti tu cum arde dorul...

 

N-am primit niciodată liliac de la un bărbat. Orhidee, trandafiri, sau alte flori cărora nici măcar nu le mai ştiu numele şi pe care nici nu mi le-am dorit, dar niciodată liliac. Am visat întotdeauna cum vine la mine cu un braţ plin de flori mov, şi eu îmi îngrop faţa în ele şi le respir până în plămâni. Apoi îmi impletesc o coroniţă şi mi-o asez în părul bălai şi ciufulit de vânt. El mă priveşte răvăşit, iar eu desculţă fiind pe plaja fierbinte, cu părul despletit, cu trupul gol pe sub rochia albă de in, mă îmbăt cu parfumul lila. Şi apoi am să sărut florile şi am să-l iubesc pe El, oricât de păcătos ar fi. Şi da, chiar aş uita cum şi-a dorit să facă dragoste cu orice femeie frumoasă, pentru că doar mie dintre toate mi-a adus liliac. Şi ar fi fost atât de uşor să mă îndrăgostesc de un bărbat cu braţele pline de liliac mov...

 

Şi mi-e atât de dor... Dar am să-mi cârpesc sufletul, am să-mi netezesc zgârieturile din el, şi am să sper mai departe că într-o zi voi fi atât de importantă pentru un bărbat, încât el îmi va aduce un braţ de liliac mov.

Poate până atunci, nu mă va arde dorul de el.

 

„Poveştile unei visătoare”


Anunțuri matrimoniale

Domn manierat, la tara, angajat in Bucuresti caut pe cineva cu varsta apropiata nefumatoare sa imi fie alaturi la bune si rele, sa ne tinem companie si sa nu ne mai simtim niciodata singuri.
Bărbat, 36 ani, cu situaţie bună, fără obligaţii, doresc să cunosc o fată de varstă apropiată pt prietenie/ căsătorie.
Doresc sa cunosc o femeie cu bun simt, singura, fara obligatii, fara bani pentru o prietenie sau relatie sau casatorie. eu sunt din zona banat, 33 ani, singur, modest, educat, hotarat, inteligent, inaltime 174cm, greutate 74kg pentru inceput de comunicare prefer sms, whatsapp sau apel rog doar persoane hotarate si corecte.