Barbatul indragostit

femeie

Orice femeie poate seduce un barbat. Fie ca este singur, intr-o relatie, sau casatorit. Arta seductiei sta in gena femeii, iar slabiciunea in gena barbatului. Dar, oricat ar fi de usor, exista un barbat care nu poate fi sedus nicicum. Acela este un barbat care iubeste.

Pentru ca atunci cand un barbat iubeste si alege sa construiasca o clipa, o viata sau o lume impreuna cu persoana iubita, stie ca tradarea, minciuna si durerea, nu reprezinta caramizi cu care sa consolideze fundatia unei iubiri.

 

Pentru ca, indiferent cate femei ar exista pe lume, nu exista una mai frumoasa decat femeia pe care o iubeste!

Pentru ca, indiferent cate nopti ar fi dormit impreuna, inca isi mai doreste sa se culce seara doar pentru a-i saruta chipul si visele!

Pentru ca, isi doreste sa se trezeasca dimineata doar ca sa o vada cum se alinta somnoroasa si ciufulita la pieptul lui!

Pentru ca, isi doreste ca zilele sa fie mai lungi doar pentru ca nu se mai satura de ea!

Pentru ca, in ciuda faptului ca a ajuns sa ii cunoasca fiecare bucatita de piele, fiecare curbura a corpului, fiecare sclipire din ochi, o priveste flamand… niciodata satul!

Pentru ca, indiferent cate maini l-ar alinta, niciodata nu vor reusi sa il infioare asa cum o fac atingerile ei!

Pentru ca, indiferent cat de rece si dur ar fi, un singur zambet copilaresc al femeii iubite il face sa se topeasca!

 

Un barbat care iubeste cu adevarat o femeie, va prefera de o mie de ori sa sufere el, decat sa vada in ochii femeii iubite o lacrima. Pentru ca iubirea este opusul durerii!

Pentru ca nu poti minti, trada si face sa sufere omul pe care il iubesti cu adevarat. Pur si simplu nu poti!

 


Anunțuri matrimoniale

Barbat ok, 43 ani, doresc cunostinta cu o doamna, 30 - 40 ani, pentru casatorie, am auto si situatie materiala foarte buna, cu locuinta la tara si in oras.
Caut o femeie draguta pentru casatorie. varsta 39 ani, taur, inaltime 185 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, par saten, Dragut, educat, tandru, romantic, iubitor, prezentabil, caut o femeie draguta educata pt. relatie serioasa, casatorie, sa locuim impreuna la tine sau la mine.
Am 41 ani sunt divorțat Brăila si doresc sa cunosc o doamna sau domnișoară de vârstă apropiata din Jud Brăila pentru o relație serioasa de lunga durata.
Mă numesc bogdan și caut o fata sau femeie cu vârsta între 20-40, pentru o relație serioasă pup.