Barbatul indragostit

femeie

Orice femeie poate seduce un barbat. Fie ca este singur, intr-o relatie, sau casatorit. Arta seductiei sta in gena femeii, iar slabiciunea in gena barbatului. Dar, oricat ar fi de usor, exista un barbat care nu poate fi sedus nicicum. Acela este un barbat care iubeste.

Pentru ca atunci cand un barbat iubeste si alege sa construiasca o clipa, o viata sau o lume impreuna cu persoana iubita, stie ca tradarea, minciuna si durerea, nu reprezinta caramizi cu care sa consolideze fundatia unei iubiri.

 

Pentru ca, indiferent cate femei ar exista pe lume, nu exista una mai frumoasa decat femeia pe care o iubeste!

Pentru ca, indiferent cate nopti ar fi dormit impreuna, inca isi mai doreste sa se culce seara doar pentru a-i saruta chipul si visele!

Pentru ca, isi doreste sa se trezeasca dimineata doar ca sa o vada cum se alinta somnoroasa si ciufulita la pieptul lui!

Pentru ca, isi doreste ca zilele sa fie mai lungi doar pentru ca nu se mai satura de ea!

Pentru ca, in ciuda faptului ca a ajuns sa ii cunoasca fiecare bucatita de piele, fiecare curbura a corpului, fiecare sclipire din ochi, o priveste flamand… niciodata satul!

Pentru ca, indiferent cate maini l-ar alinta, niciodata nu vor reusi sa il infioare asa cum o fac atingerile ei!

Pentru ca, indiferent cat de rece si dur ar fi, un singur zambet copilaresc al femeii iubite il face sa se topeasca!

 

Un barbat care iubeste cu adevarat o femeie, va prefera de o mie de ori sa sufere el, decat sa vada in ochii femeii iubite o lacrima. Pentru ca iubirea este opusul durerii!

Pentru ca nu poti minti, trada si face sa sufere omul pe care il iubesti cu adevarat. Pur si simplu nu poti!

 


Anunțuri matrimoniale

51 ani, 1,78 inaltime, 65kg, sincer, hotarit, sanatos, divortat, caut doamna care sa-mi fie alaturi pina la sfirsit. Matrimoniale Craiova.
Sunt o persoana calma, o persoana foarte sincera, am simtul umorul si imi doresc sa imi caut jumatatea pentru o relatie foarte serioasa (casatorie). Buna! sunt un tanar de 35 de ani, cu inaltimea de 1.77, 80 kg, sunt saten cu ochii capruii, dragut, romantic, sufletist, sincer, fara vicii, ingrijit, fara obligatii, modest, necasatorit niciodata, serios, cu serviciul stabil, calm, linistit, intelegator, intelept, rabdator, tandru, pasional cu persoana iubita, familist, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita. Nu vreau sa ma imbogatesc in urma unei relatii si nici nu cersesc iubirea cuiva, doar sa fim fericitii si sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si rescpect reciproc. eu nu vreau sa fii bogata sau saraca, doar sa-ti doresti cu adevart sa-ti cladesti o familie. caut o domnisoara/doamna de varsta apropiata, ingrijita, harnica, gospodina, fara vicii, modesta, suflestista, sincera, romantica. nu ma intereseaza aspectul fizic. Tu poti fi din bucuresti sau din imprejurimi. pot fi contactat prin apel sau sms cu prezentare . Nu raspuns la numere private. Persoanele materialiste, neserioase, prefacute, aventuriere si cele care nu se tin de cuvant sa se abtina. Rog seriozitate maxima.
Sunt Vasile şi lucrez în italia la sera, am aproape 37 ani, 1.85 inaltime, 90 kg, zodia capricorn. Caut femeie pentru relație serioasă eventual casatorie între 30 si 37 ani poate să aibă 1-2 copii. Matrimoniale Botosani
Bună ce faci u... Te-ar place sa vorbim sa ne cunoaștem mai bine nu caut aventuri caut o fata care vrea o relație serioasa.