Barbatul ideal nu-i Fat Frumos

barbat

"Unele femei nu-si pot gasi barbatul potrivit pentru ca sunt prea ocupate sa caute barbatul perfect.”

Se spune ca femeia este greu de inteles, si poate ca asa este. Dar, poate cea mai mare intelegere cu privire la ea, este faptul ca isi doreste alaturi un barbat care sa arate precum Fat Frumos. Nimic mai fals. In marea lor majoritate, femeile nu pun accent atat de mult pe aspectul fizic, cat pun pe alte aspecte: siguranta, incredere, apreciere, iubire. De fapt,  barbatul ideal este acela care o iubeste!

 

Barbatul ideal este acela care te face sa zambesti chiar daca esti suparata, te face sa te simti puternica, chiar daca esti la capatul puterilor si care te face sa speri, chiar daca premisele sunt negre. Pe umarul lui te poti odihni cand sufletul ti-e obosit, in bratele lui poti sa te simti protejata, in preajma lui simti ca nimic rau nu ti s-ar putea intampla.

Barbatul ideal este acela care te priveste admirativ si iti spune ca esti frumoasa atunci cand esti incaltata cu pantofi cu tocuri si buzele tale sunt vopsite in rosu aprins, dar si atunci cand te trezesti dimineata cu ochii lipiti de somn si cu parul valvoi. Este barbatul care, desi nu vede iesirea dintr-o problema, iti va spune ca totul va fi bine, apoi va incerca sa faca in asa fel sa fie bine.

Barbatul ideal nu trebuie sa faca eforturi ca sa te iubeasca pentru ca fericirea ta, este fericirea lui. Este barbatul in fata caruia nu trebuie sa te justifici, pentru ca iti intelege tristetea sau nelinistea din spatele zambetului, si tot ceea ce isi doreste este sa ti le alunge. Este tatal, prietenul, fratele, iubitul, amantul tau.

 

Este barbatul pentru care te grabesti sa ajungi acasa, este barbatul alaturi de care orice locsor este un colt de rai, este barbatul in inima caruia te vezi pretioasa, este barbatul alaturi de care, desi traversezi furtuni, alegi sa vezi doar soarele!

" Daca unul se duce mai in larg si nu stie sa se intoarca, celalalt este dator sa il recupereze. In iubire nu abandonezi!"

 


Anunțuri matrimoniale

Buna sunt un tip sincer nu imi place sa mint si urasc minciuna, doresc sa intalnesc pe o Domnisoara sau o Domnita sincera!
Doresc sa cunosc o domnisoara bruneta//satena analta, slim, frumoasa eleganta pana an30 de ani..TEL/SMS .
Doamnă 50 ani serioasă prezentabilă comunicativă glumeata doresc să cunosc un domn serios prezentabil comunicativ familist pentru o relație serioasă bazată pedeapsa sinceritate și respect fără copii din Timișoara posibil căsătorie mai multe detalii la telefon cer și ofer seriozitate maxima.
Sunt un timp sensibil, imi respect femeie de langa mine si nu imi place minciuna . Imi doresc mult sa imi gasesc jumatatea si sa imi intemeiez o familie fericita.