Bărbatul cu care îţi bei cafeaua dimineaţa

cafea

Să te îndrăgosteşti de cineva poate fi pe cât de pasional şi scântaietor, pe atât de scurt şi trecător. Nu ai nevoie de raţiune şi de cunoaşterea celuilalt… ci doar de feromoni, atracţie fizică şi chimie. Ce se întâmplă dincolo de îndrăgostire, vine odată cu cunoaşterea partenerului, şi poate însemna iubire, sau sfârşit.

Iubim mult… iubim des… iubim cărţile, muzica, mâncarea, călătoriile, oamenii, ideea de iubire… dar este cu adevărat aceasta iubire? Sau confundăm cu plăcerea, nevoia şi dorinţa?

Consumăm şi plecăm, sau savurăm şi rămânem?

 

Crezi că are importanţă câţi bărbaţi te doresc? Contează doar bărbatul care va rămâne cu tine şi-ţi va spune: “Bună dimineaţa iubire!”

Un bărbat care nu iubeşte… poate copula cu oricine. Până la urmă, ce-i aşa de complicat? Se dezbracă, se bucură de nişte senzaţii şi pleacă. Grăbit…

Bărbatul care te iubeşte... va face dragoste cu tine. Doar lui îi va pasa ceea ce simţi. Te va atinge cu grijă şi va avea răbdare să te descopere. Îţi va da timp să îl doreşti. Te va dezmierda ca pe o floare fragilă, îţi va desena conturul trupului pe pielea ta frumoasă. Îţi va şopti numele cu dorinţa. Te va privi cu foamea unui flamând, dar va avea răbdare să vadă în ochii tăi dorinţa.

Bărbatul care te iubeşte, nu-şi va satisface dorinţa şi va pleca. Nu, el va rămâne acolo să-ţi simtă sufletul, să-ţi mângâie părul, să-ţi spună cât eşti de frumoasă. Şi cel mai important, el îşi va dori să fie tot acolo dimineaţa. Să-ţi prepare cafeaua cu aromă de iubire. El îşi va dori să fie cu tine acolo, mai mult decât în oricare alt loc de pe lume!

 

Nu, nu contează câţi bărbaţi te doresc, ca mai apoi să plece grăbiţi. Contează doar bărbatul care nu îşi doreşte nimic altceva decât să rămână! Să te înveţe ce înseamnă tandreţea, respectul, blândeţea, admiraţia, plăcerea, siguranţa…

Bărbatul care te iubeşte, adoră să-şi bea cafeaua cu tine… a doua zi dimineaţâ!


Anunțuri matrimoniale

...realist cu simtul raspunderi, experienta de viata, sociabil cu mult umor....caut o femeie simpla dar compicata cu bun simt, curata...cele dornice de aventuri pastrati distanta. Nu raspund la nr privat. Daca doresti o relatie stabila suna.ma.
Sunt saten, ochii căprui, 1 85,75 kg as dori sa imi gasesc jumătatea care își dorește ceva serios în viața si sa fie pe lângă județul hd.
Sant un barbat misterios interesant si romantic.Doresc sa gasesc pe cineva cu care sa simt ca traiesc si sa fiu fericit si amplinit.
Sant un baiat muncitor nu consum alcol doar fumez si beau cafea si doresc sami fac o familie cu o fata de casa si cuminte.