Barbatul care iubeste

femeie pe lac

Eu sunt femeie si...

Imi place barbatul care, desi te-a vazut de sute, de mii de ori dezbracandu-te, inca te mai priveste discret cu fascinatia inceputului...

Imi place barbatul care, desi ti-a trasat cu privirea si mainile liniile trupului tau de mii de ori, inca iti mai deseneaza conturul cu imaginatia unui pictor indragostit...

Imi place barbatul care, desi iti stie parfumul discret al trupului tau de femeie, inca se mai imbata cu el in timp ce te-atinge...

Imi place barbatul care, desi ti-a mangaiat parul de mii de ori, inca ti-l prinde cu mainile puternice deasupra crestetului, facandu-te sa pari o frumoasa din basme...

Imi place barbatul care, desi te-a iubit de mii de ori, inca te face sa zvacnesti de dorinta...

Imi place barbatul care, desi nu-ti spune nimic te face sa simti tot...

Imi place barbatul ce nu uita sa mangaie, sa te-nvete, sa priveasca, sa sarute, sa admire, sa simta, sa vrea, sa iubeasca!

De ce?

Pentru ca barbatul acesta creeaza, nu consuma; reinventeaza, nu se plictiseste; construieste, nu distruge; pentru ca barbatul acesta Iubeste!


Anunțuri matrimoniale

Buna ziua tuturor celor care ne urmăresc mă numesc dorel locuiesc la tara am vârstă de 36 ani și vreau să cunosc o femeie serioasă pentru căsătorie.
Bună sunt un bărbat care a-și dorește o familie frumoasa cu o femeie antelegatoare și fără vicii prea multe dar sa nu depășească 34 d ani. Cel mai mult a-mi doresc o femeie săracă .
Relatie de viitor, casatorie, varsta 45 ani, taur, inaltime 182 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, par brunet, intelectual, situatie buna, caut tanara pana in 38 de ani, draguta, inteligenta, cu un caracter curat, nefumatoare, care doreste sa intemeieze o familie cu copii. Poate avea copii, daca mai face.
Ma numesc Adrian, am 44 ani, credincios, 1.70 m, 80 kg, brunet cu mustacioara si doresc o partenera de viata. Locuiesc in Bucuresti si am 2 case la tara. Doamna interesata sa ma sune la nr. tel.