Barbatul care iubeste

femeie pe lac

Eu sunt femeie si...

Imi place barbatul care, desi te-a vazut de sute, de mii de ori dezbracandu-te, inca te mai priveste discret cu fascinatia inceputului...

Imi place barbatul care, desi ti-a trasat cu privirea si mainile liniile trupului tau de mii de ori, inca iti mai deseneaza conturul cu imaginatia unui pictor indragostit...

Imi place barbatul care, desi iti stie parfumul discret al trupului tau de femeie, inca se mai imbata cu el in timp ce te-atinge...

Imi place barbatul care, desi ti-a mangaiat parul de mii de ori, inca ti-l prinde cu mainile puternice deasupra crestetului, facandu-te sa pari o frumoasa din basme...

Imi place barbatul care, desi te-a iubit de mii de ori, inca te face sa zvacnesti de dorinta...

Imi place barbatul care, desi nu-ti spune nimic te face sa simti tot...

Imi place barbatul ce nu uita sa mangaie, sa te-nvete, sa priveasca, sa sarute, sa admire, sa simta, sa vrea, sa iubeasca!

De ce?

Pentru ca barbatul acesta creeaza, nu consuma; reinventeaza, nu se plictiseste; construieste, nu distruge; pentru ca barbatul acesta Iubeste!


Anunțuri matrimoniale

Buna, Dragos, .. Rosiori de vede.., teleorman... scorpion, ochi albastri verzi, 1.76,70kg, 42 ani, ...doresc relatie stabila, o familie... valabil numai ptr femei... rosiori de vede.
34 ani, inaltime 174, doresc sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa. Sunt in zodia sagetator. Locuiesc in Roman, Judetul Neamt.
Ma numesc Adrian, am 44 ani, credincios, 1.70 m, 80 kg, brunet cu mustacioara si doresc o partenera de viata. Locuiesc in Bucuresti si am 2 case la tara. Doamna interesata sa ma sune la nr. tel.
37 ani divortat.caut o persoană care dorește să întemeieze o familie. urasc minciuna. cine are glume in program sa nu sune.. oricum nu mai sunt persoane serioase.