Barbatii iubesc femeile fericite!

Barbatii iubesc femeile fericite!

Marea problema a femeilor este ca nu se simt iubite, sau ca nu stiu cum sa atraga iubirea in viata lor. Cu siguranta te gandesti acum: pai cum sa fiu fericita daca nu sunt iubita? Esti iubita! Pentru ca inainte de a te iubi un barbat, trebuie sa te iubesti tu! Asta este primul pas in a atrage iubirea in viata ta!

 

In spatele unei femei fericite se afla ea insasi!

Daca tu nu te accepti si iubesti cu bune si rele, cu calitati si defecte, cu soare si nori, cum ai putea avea pretentia sa te accepte si iubeasca un barbat?

De aici vine greseala femeilor care investesc atentie si resurse exclusiv in trupul si aspectul lor exterior, uitand cu desavarsire de suflet, pentru ca mai apoi sa fie dezamagite si sa spuna ca barbatii nu vor de la ele decat un singur lucru...

Pentru ca toate stim ca barbatii sunt in primul rand vizuali si sunt atrasi la inceput de aspectul fizic al unei femei. Corect. Dar mai apoi? Tu ai putea sa te indragostesti de un barbat frumos ca un Adonis, dar nesigur pe el, suparat, trist, anxios, temator, nefericit? Ce sentimente ti-ar inspira? Imagineaza-ti cum ar fi!

Si ca sa intelegi mai bine, gandeste-te la celebra Marlyn Monroe. A fost imaginea senzualitatii, feminitatii, dorintei. Si pe cat de dorita a fost, pe atat de nefericita a trait si si-a sfarsit viata. Pentru ca lipsa echilibrului interior, lipsa iubirii de sine, a facut ca barbatii sa nu treaca mai departe de dorinta. Iar cei care totusi au iubit-o, n-au putut ramane langa ea…

 

Asadar, daca vrei sa fii iubita, iubeste-te! Accepta-te! Investeste in aspectul tau exterior, dar nu uita de suflet! Traieste-te ca si cum ai fi o minune, iar minunile nu vor intarzia in viata ta!

Nu trebuie sa ma crezi! Incearca! Ce ai de pierdut daca incerci?

 

„Daca fericirea ta depinde de ceea ce face altcineva, atunci chiar ai o problema.”        


Anunțuri matrimoniale

Inaltime 178 cm, greutate 85 kg, par saten, In jurul varstei ,maxim 56ani doresc doamna modesta chiar cu copii hotarata. Sunt crestin, realizat, educat, sufletist, loial, intelegator, sportiv.
Buna buna sunt un baiat de la Tara si caut pe cineva sa imi intemeiez o familie pentru mai multe detali ma puteti suna.
Barbat in varsta de 33 de ani, cu bun simt, educat, cu o situatie materiala buna, imi doresc sa cunosc o doamna/domnisoara pt. o relatie care sa duca spre casatorie, in vederea formării unei familii.