cafea

“Dragă Dumnezeu, simt nevoia să te reţin un minut, dar nu pentru a-ţi cere ceva, ci pentru a-ţi mulţumi pentru tot ce am.”

Cred că fiecare dintre noi simte nevoia uneori să mulţumească cuiva. Nu cu un anumit motiv, nu pentru ceva anume, nu cu o anumită ocazie. Pur şi simplu, doar pentru că acea persoană există. Pentru nimic anume şi în acelaşi timp… pentru tot.

 

Mulţumesc copilului meu pentru că mă iubeşte atât de mult, încât mă face să cred că sunt cea mai bună şi frumoasă mamă. Mulţumesc părinţilor mei care mă iubesc indiferent de cât de imperfectă aş fi. Mulţumesc bărbatului care a ales să mă iubească şi să mă înveţe să iubesc la rândul meu. Mulţumesc acelor puţine, dar dragi persoane din viaţa mea, cu care obişnuiesc să rad, dar cu care totodată nu mi-e teamă să şi plâng. Şi nu în ultimul rând vă mulţumesc vouă, tuturor minunilor de femei pe care le-am întâlnit aici, şi alături de care mă încarc pozitiv zi de zi.

Fiecare dintre aceste persoane mi-a dăruit ceva mai preţios decât toate bogăţiile lumii: clipe de fericire!

 

 

Mulţumim instinctiv zi de zi multor oameni, de la colegul de birou care ne-a dat o coală de hârtie, până la vânzătoarea din supermarketul de unde ne facem seara cumpărăturile în drum spre casă. Mulţumim pentru o uşă deschisă, mulţumim pentru o urare, mulţumim pentru un rest primit la pâine… dar, cât de des mulţumim fără niciun motiv anume oamenilor dragi care ne înconjoară? De câte ori ne oprim din ceea ce facem, cu gândul să mulţumim unei persoane pe care o iubim? Unii o fac adeseori, alţii rar şi câţiva nu o fac niciodată…

Poate că azi ar fi momentul să mulţumeşti cuiva pentru că este!

Mulţumesc pentru că sunteţi!


Anunțuri matrimoniale

Sunt o persoana simpla, matura, serioasa.. Asa ca te astept pe tine doar un telefon ne mai desparte.
EU sunt jn #BĂRBAT plin de defecte și sunt mândru de ceea ce sunt, în fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare clipă. Nu am încercat niciodată să fiu sau să par altceva ce nu pot fi. Ceea ce tu vezi prin ochii mei verzi atunci când încerci să mă privești, asta sunt. Uneori sunt un #BĂIEȚEL naiv care cred în dragoste iar alteori pot fi un BĂRBAT matur care gândesc mult prea mult, fără oprire. Mă mândresc cu cicatricile mele, pe care le văd mai tot timpul prin mine, prin sufletul meu, prin inima mea. Tot ce s-a întâmplat m-a ajutat să îmi dau seama că nimic nu este ceea ce pare, m-a ajutat să îmi dau seama că #FEMEIA alege indiferent de situație, m-a ajutat să văd că uneori este mult prea greu iar alteori este mult prea ușor. Sunt mândru de ceea ce sunt și știu că nu pot să schimb #NICIODATĂ acest lucru orice aș face.
Caut partenera de viata. Barbat, serios, nefumator, caut sufletul pereche, preferabil din Bucuresti (sau chiar din provincie).