Azi îmi e dor...

fetita in leagan

Dintre toate anotimpurile pe care le-am întâlnit în viaţă, cel care m-a răvăşit şi m-a durut cel mai mult este dorul.

 

Azi îmi e dor de bunica. Şi de gogoşile ei calde şi pufoase din care ieşea gemul de prune şi mi se scurgea de pe faţă până în chiloţi. De siropul de trandafiri cu sifon rece din care beam până făceam „broaşte în burtă”. De pâinea pe care presăram zahăr stropit cu apă şi pe care o savuram ca pe cel mai delicios desert. De cireşele de mai pe care le furam din curţile babelor ce îşi asmuţeau câinii pe noi, ceata de copii obraznici. De merele pe băţ învelite în zahăr colorat în care mi-am stricat primii dinţi. De petalele de muşcată lipite de unghii. De gura plină cu câte cinci gume de mestecat Turbo, pe care le cumpăram pentru surprizele cu actori frumoşi.

De fericire şi linişte mi-e dor...

Azi îmi e dor de mine, o copilă în pielea goală pe nisip la Mamaia. Cu bunici, părinţi, rude... De stat în fundul gol pe nisipul fierbinte. De mâncat brânză cu roşii şi sare stând îngrămădiţi toţi pe un cearşaf, şi de nisipul ce îmi scârţia printre dinţi odată cu mâncarea. De pepene roşu muşcat din felia mai mare decât capul meu şi de albinele care îmi bâzâiau obrajii roşii şi dulci. De valurile ce mă înghiţeau cu totul, de ţipetele de frică ale mamei şi de râsetele mele de copil mic şi prostuţ care face o glumă.

De iubire şi protecţie mi-e dor...

 

Mi-e atât de dor uneori să uit de tot şi de toate şi să fiu doar o copilă naivă. Să nu-mi fie teamă, nici tristeţe, nici grijă de nimic. Să adorm seara visând Zâne şi corcoduşe verzi, şi să mă trezesc dimineaţa cu sărutarea mamei pe frunte. Şi singurele dureri să-mi fie cele din genunchii zdreliţi pe asfalt...

„Copilăria. Singurul paradis pierdut.”


Anunțuri matrimoniale

176cm/ 80kg, căprui/grizonat, berbec. Barbat 42 din Bucuresti, nefumator nu consum alcool, caut doamna, domnisoara pt relatie serioasa eventual casatorie, nu am un barem de varsta, trebuie sa ne placem sa fie chimie atata tot.
Barbat 40 ani, zodia Fecioara, 196 cm inaltime, 90 kg, chi caprui, par saten, pasiuni: calatorii, pescuit, sport. Barbat serios, tata a unei fetite de 9 ani care locuieste cu mine, caut persoana de sex feminin in vederea unei relatii serioase si stabile.
Prezentabil 49 ani, 1.80m, 85 kg, şaten, ochii căprui din București, caut prietenie cu femeie. Nevicios, divorțat, serviciu, locuință, pasionat de cãlãtorii. Doresc relație stabilă, serioasă cu o Doamnă 40-50 ani din București.
Sant un Barbat cu dezabilitati care imi doresc o femeie care sa intemeiem o familie.