Azi îi voi dărui o inimioară colorată. Iar el va şti că este mai preţioasă decât orice cadou

inimioara

Îmi plac sărbătorile, oricare ar fi ele, pentru că au darul preţios de a aduna oamenii care se iubesc laolaltă. Şi pentru că toţi ne trezim mai feciriti, şi pentru că străzile sunt pline de oameni zâmbitori, şi pentru că este o energie pozitivă în jur care nu se poate să nu te molipsească! Din acest motiv îmi plac sărbătorile, indiferent dacă sunt importate sau nu, ele fac oamenii fericiţi. Iar acesta nu este un lucru mic.

 

Ceea ce nu îmi place la sărbătorile care celebrează iubirea, este efortul oamenilor de a impresiona cu daruri care mai de care mai scumpe, sau cu buchete de flori imense. Este aşa o tendinţă de a crede că dragostea pe care ţi-o poartă cineva este direct proporţională cu mărimea cadoului. Şi mi se pare atât de greşit… dar asta este părerea mea.

Eu astăzi i-am colorat o inimioară. Iar el va şti, în ciuda faptului că nu am făcut împrumut la bancă pentru cadou, că îl iubesc.

La rândul meu, mă simt cea mai iubită femeie din lume în momentul în care, atunci când mă întorc acasă obosită, el mă aşteaptă cu mâncarea caldă. Sau atunci când, indiferent cât de greu şi frică mi-ar fi, el îmi spune: ai încredere în tine, va fi bine! Sau atunci când mi-e frig şi mă strânge în braţele lui protectoare că să mă încălzească. Sau atunci când, în ciuda faptului că el nu se simte bine, este preocupat de felul in care mă simt eu. Sau atunci când renunţă la lucruri care îi fac plăcere, doar ca să nu mă deranjeze pe mine. Sau atunci când îmi cumpără prăjituri fără nicio ocazie. Sau atunci când îmi pregăteşte cafeaua. Sunt atât de multe feluri în care îşi declară iubirea… încât eu personal, nu am nevoie de cadouri scumpe pentru a şti că mă iubeşte şi preţuieşte.

 

Bucuraţi-vă de această sărbătoare a iubirii! Arătaţi-vă preţuirea pentru oamenii pe care îi iubiţi, petreceţi-vă această zi aşa cum vă doriţi, dar nu uitaţi că ziua iubirii este în fiecare zi, nu doar de câteva ori pe an! Şi, preţuiţi la adevărată lor valoare gesturile. Ele nu pot fi ambalate în cutii strălucitoare care să “vă ia ochii”, dar sunt cea mai bună dovadă a iubirii. 


Anunțuri matrimoniale

Numele meu este Marius, am 49 de ani, sunt din Ploiesti si caut o femeie pentru o relatie serioasa de prietenie.
Buna ;sint Sandor am 65 ani crestin adv, sint din jud mures, as veu sa cunosc o femeie pentru relatie lunga durata, Casatorie, nui bai daca saraca sau are copii, iea sa fie bogat in credinta si sa fie gospodina.
41 de ani, singur din TG JIU Gorj caut o fata sinceră tot din Tg Jiu, 29-37 ani.
Mă numesc Dorin sunt din zona Marghita jud Bihor și am 38 ani. Îmi doresc o relație serioasă de lungă durată cu o fata de la tara sau oras.. sper să te găsesc în scurt timp. Sunt o persoană serioasă, romantic, cu simțul umorului, prietenos, sufletist, iubitor și cand spun iubitor înseamnă că te voi iubii din suflet. Deschis și intelegator, cu zâmbetul pe buze, caut o persoană de sex feminim 23-42 ani. Sunt o fire distractivă, îmi place grădinăritul.. să pictez, să fac lucruri noi, să fac cumpărături, imi place să călătoresc.