Azi îi voi dărui o inimioară colorată. Iar el va şti că este mai preţioasă decât orice cadou

inimioara

Îmi plac sărbătorile, oricare ar fi ele, pentru că au darul preţios de a aduna oamenii care se iubesc laolaltă. Şi pentru că toţi ne trezim mai feciriti, şi pentru că străzile sunt pline de oameni zâmbitori, şi pentru că este o energie pozitivă în jur care nu se poate să nu te molipsească! Din acest motiv îmi plac sărbătorile, indiferent dacă sunt importate sau nu, ele fac oamenii fericiţi. Iar acesta nu este un lucru mic.

 

Ceea ce nu îmi place la sărbătorile care celebrează iubirea, este efortul oamenilor de a impresiona cu daruri care mai de care mai scumpe, sau cu buchete de flori imense. Este aşa o tendinţă de a crede că dragostea pe care ţi-o poartă cineva este direct proporţională cu mărimea cadoului. Şi mi se pare atât de greşit… dar asta este părerea mea.

Eu astăzi i-am colorat o inimioară. Iar el va şti, în ciuda faptului că nu am făcut împrumut la bancă pentru cadou, că îl iubesc.

La rândul meu, mă simt cea mai iubită femeie din lume în momentul în care, atunci când mă întorc acasă obosită, el mă aşteaptă cu mâncarea caldă. Sau atunci când, indiferent cât de greu şi frică mi-ar fi, el îmi spune: ai încredere în tine, va fi bine! Sau atunci când mi-e frig şi mă strânge în braţele lui protectoare că să mă încălzească. Sau atunci când, în ciuda faptului că el nu se simte bine, este preocupat de felul in care mă simt eu. Sau atunci când renunţă la lucruri care îi fac plăcere, doar ca să nu mă deranjeze pe mine. Sau atunci când îmi cumpără prăjituri fără nicio ocazie. Sau atunci când îmi pregăteşte cafeaua. Sunt atât de multe feluri în care îşi declară iubirea… încât eu personal, nu am nevoie de cadouri scumpe pentru a şti că mă iubeşte şi preţuieşte.

 

Bucuraţi-vă de această sărbătoare a iubirii! Arătaţi-vă preţuirea pentru oamenii pe care îi iubiţi, petreceţi-vă această zi aşa cum vă doriţi, dar nu uitaţi că ziua iubirii este în fiecare zi, nu doar de câteva ori pe an! Şi, preţuiţi la adevărată lor valoare gesturile. Ele nu pot fi ambalate în cutii strălucitoare care să “vă ia ochii”, dar sunt cea mai bună dovadă a iubirii. 


Anunțuri matrimoniale

Bună sunt Adi caut o fata simplă care dorește sași întemeieze o familiei eu am 38 de ani și sunt din Vrancea.
Sunt un baiat serios linistit cu servici caut prietena vastra nu conteaza (nu te coasta nimic daca iesim la un restaurant hai sa intercam).
Bună. Sunt un bărbat de la țară din județul iași și caut o fată serioasă pentru relație de căsătorie. Sunt o persoană foarte serioasă și fără vicii. Am servici, mașină. Rog să mă contacteze doar persoane serioase și interesante de o relație serioasă eventual căsătorie, rog fără vicii.
Singura 52 de ani, fara obligatii, doresc relatie serioasa, domn 55- 57 ani fara obligatii. Rog seriozitate.