Azi este ziua iubirii

cuplu varstnici

Multi vor zice ca am incurcat calendarul, povestea, sau am innebunit de-a binelea:)) Ei bine, nu este vorba despre nimic din toate acestea. Pur si simplu mi-am adus aminte ca la zilele de14 si 24 februarie foarte multe persoane spun (pe buna dreptate) ca nu au nevoie de o anumita sarbatoare pentru a-si aminti ca iubesc. Ca dragostea se serbeaza in fiecare zi, nu numai o zi pe an.

Si atunci va intreb:

Stiti ca azi este ziua iubirii?

Ce ati facut azi pentru persoana iubita?

 

Daca… nu ati facut nimic pentru persoana iubita azi, ma gandesc ca ar fi o buna ocazie sa invatam ce inseamna iubirea, dar nu privind cupluri cu fluturasi in stomac, care astazi isi jura cu mana pe inima ca se iubesc, pentru ca maine sa faca aceleasi juraminte... dar intr-o poveste diferita. Sa invatam de la copii in primul rand, apoi de la cupluri ajunse la varsta senectutii.

Ati vazut cum iubesc copiii? Nu se conditioneaza, nu se judeca, nu se privesc iscoditor, pur si simplu se strang in brate si se saruta cu ochii lucind de fericire! Este iubirea cea mai curata, cea mai sincera, iubirea cu care pornim toti in viata, dar pe care o pierdem pe parcurs…

Dar ati privit vreodata un cuplu de batranei care se tin de mana cand traverseaza strada? Cu cata grija se sprijina dupa…40, 50, 60 de ani de casnicie. Va imaginati cata iubire este acolo daca au rezistat atator greutati, cumpene, uneori chiar si pierderii unor persoane dragi? Cata iubire, cata intelepciune, cata daruire, cata lipsa de egoism…

 

Am intrebat odata un batranel daca isi mai iubeste inca sotia dupa atatia ani de convietuire. Si mi-a raspuns:

“Nu stiu daca asta este iubire, dar imi doresc sa plec primul…nu as putea s-o vad murind!”

Iubiti-va frumos! Iubiti-va mult! Si nu uitati ca ziua iubirii este in fiecare zi!

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Caut partenera de viata. Barbat, serios, nefumator, caut sufletul pereche, preferabil din Bucuresti (sau chiar din provincie).
Totul sau nimic - caut partenera de viata singura care si doreste intemeierea unei familii.
Buna ma numesc Andrei am 30 ani locuiesc in Anglia in iulie voi veni in tara de aceea vreau sa gasesc pe cineva cu care sa ma cunosc personal, daca esti interesata lasa un mesaj pe whatsapp sau sunama, rog persoanele peate 35 ani sa se abtina.
Bărbat divorțat, 35 ani, înălțime 1.70m, 95 kg, ochi negri, din Botoșani, caut o femeie pentru o relație serioasă sau casatorie. Poate avea și un copil,poate fi și de la țară.