Azi este ziua iubirii

cuplu varstnici

Multi vor zice ca am incurcat calendarul, povestea, sau am innebunit de-a binelea:)) Ei bine, nu este vorba despre nimic din toate acestea. Pur si simplu mi-am adus aminte ca la zilele de14 si 24 februarie foarte multe persoane spun (pe buna dreptate) ca nu au nevoie de o anumita sarbatoare pentru a-si aminti ca iubesc. Ca dragostea se serbeaza in fiecare zi, nu numai o zi pe an.

Si atunci va intreb:

Stiti ca azi este ziua iubirii?

Ce ati facut azi pentru persoana iubita?

 

Daca… nu ati facut nimic pentru persoana iubita azi, ma gandesc ca ar fi o buna ocazie sa invatam ce inseamna iubirea, dar nu privind cupluri cu fluturasi in stomac, care astazi isi jura cu mana pe inima ca se iubesc, pentru ca maine sa faca aceleasi juraminte... dar intr-o poveste diferita. Sa invatam de la copii in primul rand, apoi de la cupluri ajunse la varsta senectutii.

Ati vazut cum iubesc copiii? Nu se conditioneaza, nu se judeca, nu se privesc iscoditor, pur si simplu se strang in brate si se saruta cu ochii lucind de fericire! Este iubirea cea mai curata, cea mai sincera, iubirea cu care pornim toti in viata, dar pe care o pierdem pe parcurs…

Dar ati privit vreodata un cuplu de batranei care se tin de mana cand traverseaza strada? Cu cata grija se sprijina dupa…40, 50, 60 de ani de casnicie. Va imaginati cata iubire este acolo daca au rezistat atator greutati, cumpene, uneori chiar si pierderii unor persoane dragi? Cata iubire, cata intelepciune, cata daruire, cata lipsa de egoism…

 

Am intrebat odata un batranel daca isi mai iubeste inca sotia dupa atatia ani de convietuire. Si mi-a raspuns:

“Nu stiu daca asta este iubire, dar imi doresc sa plec primul…nu as putea s-o vad murind!”

Iubiti-va frumos! Iubiti-va mult! Si nu uitati ca ziua iubirii este in fiecare zi!

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

44 ani, 170cm, taur, 65kg, șaten, ochi căprui. Caut femeie 25-50 ani iubitoare de animale, singura din Bucuresti sau provincie, nefumatoare cu posibilitatea de a se muta la mine.
Tânăr 40/1,75/80kg sincer,elegant, cu simțul umorului caut o domnișoară singură ptr o relație serioasă.
Doresc o relație serioasă bazată pe iubire sunt din bacău am 37 ani sunt singur si doresc sa pornim in această relație cu dreptul.
54 ani, doresc sa cunosc un domn 55-60 ani.