Azi este Zi Sfanta

Astazi esta sarbatoatea Sfintei Maria. Este ziua in care cea mai iubita dintre mame a trecut in nefiinta si s-a ridicat la Ceruri.  Este Mama ce ne binecuvanteaza ca femei. Este Mama care se roaga pentru toti pruncii nostri.

Pentru ca in ortodoxie "La multi ani" nu se asociaza cu "Adormirea Maicii Domnului", va spun asa:

Femei binecuvantate cu nume sfant, fie ca toata iubirea lumii sa se reverse asupra voastra! Fiti bune si iertatoare, iubiti cu inima deschisa, bucurati-va de tot ceea ce va inconjoara si daruiti fara sa asteptati a primi la schimb ceva!

Sfanta Maria, cea a carui nume il purtati sa va fie lumina calauzitoare si sa va ocroteasca mereu!


Anunțuri matrimoniale

36 ani, 65 kg, inaltime 1,85, ochi verzi, neinsurat, pocait, curat, sincer. Caut o fata in vederea casatoriei. Locuiesc in Germania in Casa parintilor. Am servici, masina, dar îmi lipseste cei mai important “jumatatea”! Matrimoniale Bufta.
Doresc sa cunosc o fata sincera si serioasa.Fara aventuri.nu conteaza orasu.important este sa fim sinceri si fara minciuni.Numi plac minciunile.va pup.
Bărbat de încredere, romantic, simpatic, pasional, distractiv.caut o femeie modesta simpla, înțelegătoare, iubitoare, buna la suflet.
Dc într-adevăr ești o femeie serioasă și ți dorești o relație de viitor care sa conducă la căsătorie, eu ăsta caut si'mi doresc: o familie fericită . Rog maximă seriozitate sau nu deranjați inutil. Sunt Cătălin din Vrancea.