Azi este Zi Sfanta

Astazi esta sarbatoatea Sfintei Maria. Este ziua in care cea mai iubita dintre mame a trecut in nefiinta si s-a ridicat la Ceruri.  Este Mama ce ne binecuvanteaza ca femei. Este Mama care se roaga pentru toti pruncii nostri.

Pentru ca in ortodoxie "La multi ani" nu se asociaza cu "Adormirea Maicii Domnului", va spun asa:

Femei binecuvantate cu nume sfant, fie ca toata iubirea lumii sa se reverse asupra voastra! Fiti bune si iertatoare, iubiti cu inima deschisa, bucurati-va de tot ceea ce va inconjoara si daruiti fara sa asteptati a primi la schimb ceva!

Sfanta Maria, cea a carui nume il purtati sa va fie lumina calauzitoare si sa va ocroteasca mereu!


Anunțuri matrimoniale

Domn, 48 de ani, doresc sa cunosc o doamna cu un aspect placut pentru o relatie serioasa bazata pe incredere si respect reciproc.
32 ani, aspect fizic plăcut, cu servici, caut doamnă tânără, serioasă pentru relaţie de prietenie/căsătorie, rog seriozitate.
45 ani, par saten, 162 inaltime. Sunt o bucatareasa excelenta si imi place sa fiu creativa. Sunt frumoasa in interior si caut sa mentin frumusetea prin ganduri pozitive. Romantica, pasionala, obisnuiesc sa pun suflet in tot ceea ce fac. Ador parfumul de flori. Am o fiica de 25 de ani si una de 28. Pasiuni: plimbari, filme, dans, imi place sa citesc carti si sa am grija de florile din gradina.