Azi este Zi Sfanta

Astazi esta sarbatoatea Sfintei Maria. Este ziua in care cea mai iubita dintre mame a trecut in nefiinta si s-a ridicat la Ceruri.  Este Mama ce ne binecuvanteaza ca femei. Este Mama care se roaga pentru toti pruncii nostri.

Pentru ca in ortodoxie "La multi ani" nu se asociaza cu "Adormirea Maicii Domnului", va spun asa:

Femei binecuvantate cu nume sfant, fie ca toata iubirea lumii sa se reverse asupra voastra! Fiti bune si iertatoare, iubiti cu inima deschisa, bucurati-va de tot ceea ce va inconjoara si daruiti fara sa asteptati a primi la schimb ceva!

Sfanta Maria, cea a carui nume il purtati sa va fie lumina calauzitoare si sa va ocroteasca mereu!


Anunțuri matrimoniale

Salutare! mă numesc Flavius am 45 de ani, nu am fost nici o dată căsătorit, nu am obligați și nu am nici un viciu. Doresc să întâlnesc o femeie care vrea să se căsătorească cu mine.
Sunt din Botoșani, am 34 de ani, doresc să cunosc pe cineva pentru a întemeia o familie. Am o situație bună, sunt responsabil adminitrativ la o balastiera, am 177 inaltime, 90kg, ochi caprui, zodie balanță, sunt un tip de treaba. Mai multe detalii la telefon.
Buna Am 39 ani 1,82 înălțime 84kg, divorțat si sant din Bucuresti. Caut iubirea vietii, sa putem avea sentimente reciproce si sa ne putem trai viata impreuna. Doresc seriozitate. Ne putem auzi pe watap. Robert
Caut doamnă pentru căsătorie, 54 ani.