Aud ghiocecii cum cresc

femeie

Este ziua în care m-am trezit doar pentru a renaşte. Cu părul despletit şi ciufulit, cu picioarele goale şi sufletul plin de speranţă, privesc de la fereastra deschisă răsăritul. Un nou anotimp, o nouă viaţă… punct şi de la capăt. Lana Del Rey îmi cântă în şoaptă… Mă uit cum răsare soarele şi ştiu că ne vom întâlni curând pe o plajă fierbinte, el îmi va mângâia fiecare colţişor al trupului, exact cum un îndrăgostit îşi mângâie iubita, iar eu voi şti că atâta timp cât va răsări pentru mine, niciodată nu mă voi simţi neiubită.

 

Îmi închei socotelile cu iarna. I-am iertat nopţile reci şi pustii, zilele lungi şi întunecoase şi merg mai departe. Nu port ranchiună, îmi şterg lacrimile şi zâmbesc. Soarelui, iubirii, vieţii…

Prin faţa geamului meu trece un bărbat. Are faţa plină de riduri şi trupul gârbovit. Se opreşte preţ de o clipă şi mă priveşte curios, apoi îmi spune: Nu plânge frumoaso! Nu există pe lumea asta ceva suficient de preţios încât să merite lacrimile unei femei! Uite cum îţi zâmbeşte soarele!

 

Da, în dimineaţa asta renasc! Zâmbesc soarelui şi ascult cum cresc ghioceii!

Bine ai venit, Primăvară! Bine ai venit viaţă!


Anunțuri matrimoniale

Tanar, aspect fizic placut, corp atletic, fara obligatii si vicii. Sunt in căutarea unui suflet feminin pentru o Relatie serioasa-Căsătorie, ofer și cer seriozitate!!!
Tanar 33 ani divortat caut femeie pentru o relatie serioasa casatorie. Doresc sa cunosc o fata serioasa sincera, nefumatoare care isi doreste o familie fericita.
Doamna singura din Deva, 55 ani fara copii fara vicii cu locuinta si servici caut un domn serios si compatibil pt convietuire. Exclus aventuri si casatorii de proba.
Buna ma numesc Andrei am 33 de ani 1,75 înălțime 65kg saten cu o situație buna și un loc de munca bine plătit doresc sa cunosc o fata sincera acest anunț îl dau deoarece am fost foarte dezamăgit de anumite fete și de acea vreau ceva serios și stabil cele care vor sa profite sa nu ma contacteze.