Aud ghiocecii cum cresc

femeie

Este ziua în care m-am trezit doar pentru a renaşte. Cu părul despletit şi ciufulit, cu picioarele goale şi sufletul plin de speranţă, privesc de la fereastra deschisă răsăritul. Un nou anotimp, o nouă viaţă… punct şi de la capăt. Lana Del Rey îmi cântă în şoaptă… Mă uit cum răsare soarele şi ştiu că ne vom întâlni curând pe o plajă fierbinte, el îmi va mângâia fiecare colţişor al trupului, exact cum un îndrăgostit îşi mângâie iubita, iar eu voi şti că atâta timp cât va răsări pentru mine, niciodată nu mă voi simţi neiubită.

 

Îmi închei socotelile cu iarna. I-am iertat nopţile reci şi pustii, zilele lungi şi întunecoase şi merg mai departe. Nu port ranchiună, îmi şterg lacrimile şi zâmbesc. Soarelui, iubirii, vieţii…

Prin faţa geamului meu trece un bărbat. Are faţa plină de riduri şi trupul gârbovit. Se opreşte preţ de o clipă şi mă priveşte curios, apoi îmi spune: Nu plânge frumoaso! Nu există pe lumea asta ceva suficient de preţios încât să merite lacrimile unei femei! Uite cum îţi zâmbeşte soarele!

 

Da, în dimineaţa asta renasc! Zâmbesc soarelui şi ascult cum cresc ghioceii!

Bine ai venit, Primăvară! Bine ai venit viaţă!


Anunțuri matrimoniale

Buna sunt Nicu din Ialomita si caut o feneciera puntuó relatie de lunga durará barata pe incredere si sinceritate.
Domn serios, sincer, 44/180/82, prezentabil, manierat, echilibrat, studii superioare, nefumator, serviciu stabil, situatie buna, fara copii si alte obligatii, doresc sa cunosc in vederea unei relatii stabile ( casatorie) o tanara prezentabila, serioasa, studii superioare, 35-45 ani, din Timisoara sau care doreste sa se stabileasca in Timisoara.
Doamna singura in virsta de 53 ani singura fara obligatii nefumatoare de la tara si m-ar interesa un domn sincer si educat fara vicii cu servici si casa. As prefera sa fiu sunata de persoane din zona buzaului.