Atunci cand o femeie pleaca

femeie in gara

 "Crede-ma, iubesti cu toate celulele numai ceea ce esti in pericol sa pierzi".

Cand un barbat pierde o femeie, trebuie sa stie ca n-a pierdut-o in momentul in care a plecat. Pentru ca o femeie nu pleaca grabita la prima disputa, la primul repros, la prima durere, la prima lacrima.

O, nu! O femeie pleaca abia dupa ce a incercat tot ce era de incercat, abia dupa ce a experimentat multe dureri, abia dupa ce si trupul si sufletul ei s-au convins ca nu mai este nimic de facut. O femeie crede, spera si iarta, se agata de lucrurile frumoase, rememoreaza pana la obsesie tot ceea ce a construit bun impreuna cu El, ii gaseste justificari, pierde nopti in care uda perna de lacrimi, se roaga la Divinitate sa-i dea putere…pana cand intr-o zi realizeaza ca nu mai poate.

Si pleaca. Si atunci cand pleaca, o femeie se simte ingrozitor. Inima ei se rupe in bucati...dar isi strange in maini toate puterile si tot curajul si pleaca.

Si de cele mai multe ori, barbatul realizeaza ca o iubeste si ar face totul pentru ea...abia prea tarziu.

Este o zi minunata!  Gasiti-va timp pentru iubire! Gasiti-va timp pentru voi doi! Nu lasati oboseala si rutina sa va copleseasca! Nu lasati sentimentele sa rugineasca! Mergeti in parc impreuna, uitati-va la un film imbratisati, luati micul dejun in doi, atingeti-va, priviti-va, nu lasati sa se transforme totul in..... prea tarziu!


Anunțuri matrimoniale

Tânăr 31 de ani brunet, serios fără vicii, cu locuință la țară, fără obligații, doresc să cunosc o fată pentru o relație serioasă eventual căsătorie.
Doar casatorie, caut sotie, Bucuresti. Serios, educat, dragut, glumet sanatos, cuminte, nu beau, nu fumez, cu situatie buna, din Bucuresti, caut sotie care vrea sa faca o familie si isi doreste copil, o femeie compatibila, cu principii asemanatoare.
Salut.singur 38 ani.brunet ochii negri doresc sa cunosc o persoana de sex feminin pentru o relatie serioasa.mai multe detalii in privat.daca esti o femeie care isi doreste acelasi lucru te astept cu drag.exclus aventurile si glumele proaste.
Sunt Cristi, tanar carismatic, crestin familist fara vicii, cu locuinta, din Buc, caut o fata draguta, cuminte si ascultatoare, crestina, 22-33 ani, de oriunde.