Atunci cand o femeie pleaca

femeie in gara

 "Crede-ma, iubesti cu toate celulele numai ceea ce esti in pericol sa pierzi".

Cand un barbat pierde o femeie, trebuie sa stie ca n-a pierdut-o in momentul in care a plecat. Pentru ca o femeie nu pleaca grabita la prima disputa, la primul repros, la prima durere, la prima lacrima.

O, nu! O femeie pleaca abia dupa ce a incercat tot ce era de incercat, abia dupa ce a experimentat multe dureri, abia dupa ce si trupul si sufletul ei s-au convins ca nu mai este nimic de facut. O femeie crede, spera si iarta, se agata de lucrurile frumoase, rememoreaza pana la obsesie tot ceea ce a construit bun impreuna cu El, ii gaseste justificari, pierde nopti in care uda perna de lacrimi, se roaga la Divinitate sa-i dea putere…pana cand intr-o zi realizeaza ca nu mai poate.

Si pleaca. Si atunci cand pleaca, o femeie se simte ingrozitor. Inima ei se rupe in bucati...dar isi strange in maini toate puterile si tot curajul si pleaca.

Si de cele mai multe ori, barbatul realizeaza ca o iubeste si ar face totul pentru ea...abia prea tarziu.

Este o zi minunata!  Gasiti-va timp pentru iubire! Gasiti-va timp pentru voi doi! Nu lasati oboseala si rutina sa va copleseasca! Nu lasati sentimentele sa rugineasca! Mergeti in parc impreuna, uitati-va la un film imbratisati, luati micul dejun in doi, atingeti-va, priviti-va, nu lasati sa se transforme totul in..... prea tarziu!


Anunțuri matrimoniale

Buuna sunt Andreea 23 ani 167 50 kg lucrez în București caut relație serioasa prietenie căsătorie cei care cauta mișto va rog sa nu ma contactați.
Ma numesc Dragos, sunt din Rosiori de vede, Teleorman, sunt scorpion, ochi albastri verzi, 1.76 inaltime, 70kg greutate, 43 ani. Doresc relatie stabila, o familie.
Sunt Cristi, tanar carismatic, crestin familist fara vicii, cu locuinta, din Buc, caut o fata draguta, cuminte si ascultatoare, crestina, 22-33 ani, de oriunde.
O persoana serioasa, sigura pe sine mereu increzatoare si deschis pentru noi orizonturi.