Atunci cand o femeie pleaca

femeie in gara

 "Crede-ma, iubesti cu toate celulele numai ceea ce esti in pericol sa pierzi".

Cand un barbat pierde o femeie, trebuie sa stie ca n-a pierdut-o in momentul in care a plecat. Pentru ca o femeie nu pleaca grabita la prima disputa, la primul repros, la prima durere, la prima lacrima.

O, nu! O femeie pleaca abia dupa ce a incercat tot ce era de incercat, abia dupa ce a experimentat multe dureri, abia dupa ce si trupul si sufletul ei s-au convins ca nu mai este nimic de facut. O femeie crede, spera si iarta, se agata de lucrurile frumoase, rememoreaza pana la obsesie tot ceea ce a construit bun impreuna cu El, ii gaseste justificari, pierde nopti in care uda perna de lacrimi, se roaga la Divinitate sa-i dea putere…pana cand intr-o zi realizeaza ca nu mai poate.

Si pleaca. Si atunci cand pleaca, o femeie se simte ingrozitor. Inima ei se rupe in bucati...dar isi strange in maini toate puterile si tot curajul si pleaca.

Si de cele mai multe ori, barbatul realizeaza ca o iubeste si ar face totul pentru ea...abia prea tarziu.

Este o zi minunata!  Gasiti-va timp pentru iubire! Gasiti-va timp pentru voi doi! Nu lasati oboseala si rutina sa va copleseasca! Nu lasati sentimentele sa rugineasca! Mergeti in parc impreuna, uitati-va la un film imbratisati, luati micul dejun in doi, atingeti-va, priviti-va, nu lasati sa se transforme totul in..... prea tarziu!


Anunțuri matrimoniale

Bărbat 37 ani , 1,83 cm, 83 kg, șaten ochii căprui, fără vicii, cu autoturism și afacere proprie, caut domnișoara sau doamna pentru prietenie eventual căsătorie.
Adrian, 30, baiat frumos, par brunet, ochi caprui, 1,77 m inaltime. Caut prietenie cu o fata cu parul negru si cu ochi caprui. Sa aiba inaltimea intre 1,60 si 1,70 m.
Doamna divortata, 51 ani, 168 cm, 100 kg, un copil, locuinta, doresc cunostinta domn serios 49-55 ani, peste 175, plinut, in vederea casatoriei. Rog seriozitate, sms de prezentare, dupa ora 18,00.