Atunci cand linistea se aude

cuplu

"Daca urli, te aud toti. Daca soptesti, te aude doar cine este aproape de tine. Daca stai in liniste, te aude doar cine te iubeste."

 

Au fost momente in care am strigat, si nu m-a auzit nimeni.

Au fost momente in care am soptit, si nu m-a auzit nimeni.

Si au existat si momente in care am stat in liniste, si m-a auzit cineva.

Cred ca sufletele au modul lor de a comunica… se aud fara se se strige, se gasesc fara sa se caute, se intalnesc fara sa fi programat ceva.

Din acest motiv, nici nu mai urlu, nici nu mai soptesc. Daca cineva vrea sa ma auda… ma aude!

 

Va doresc sa aveti norocul sa va fie auzita linistea!


Anunțuri matrimoniale

80 ani, stare materiala bună, 1,70 înălțime, studii superioare, îmi place literatura, teatru, opera, muzica clasica, sa fac excursii în tara și inafără. Doresc sa cunosc o doamna apropiata celor de mai sus pentru a scăpa de singuratare.
Baptist necăsătorit. Bună, sunt Florin 42 de ani si sunt sătul da singurătate .Am crescut si ajutat surorile si frații mei pină s- au căsătorit si acum singur si sărman încerc să mai fac încă o persoană fericită alaturi de mine.
Bărbat singur divorțat 44 de ani din jud giurgiu caut relatie cu o doamnă serioasa între 33- si 53 ani ..locuiesc singur.
Bună ma numesc dany am 40 ani doresc sa îmi găsesc o persoana care sa își dorească cu adevărat o relație bazata numai pe fapte urăsc minciuna și parsevitate cele care doriți o relație puteți suna la tel . Doar din Timișoara.