Atunci cand iubim

iubire

Iubim cu pasiune atunci cand nu mai avem cuvinte, cand tot ceea ce facem sunt imbratisari, saruturi si atingeri, cand ne abandonam trupurile in grija sufletului…cand amutim si totusi ni se pare ca abia atunci vorbim cu adevarat...

Vorbim cu inima celui din fata noastra, intr-un limbaj ce-l invatam repede la primul schimb de priviri ce ne-a determinat sa ramanem acolo, sa nu mai putem pleca.

 

Iubirea trebuie sa fie un cadou daruit sau primit, niciodata o cerere.

In ”Profetul” lui Kahlil Gibran, Almustafa spune:

”Atunci cand va apropiati, lasati un spatiu intre voi. Lasati vanturile celeste sa danseze intre voi. Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant: transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor..."

Iubim cu zgomot de batai de inima ce contabilizeaza fericirea si ne tese mintea pentru bucati de timp.

Atunci cand ne indragostim devenim iubire. Iubim tot, chiar si firele de praf pe unde trecem tinandu-ne de mana.

Atunci cand iubim anulam timpul. Inimile cand bat la unison nu mai percep trecerea ireversibila a lui, ci doar vibreaza dand libertate sufletului.

Atunci cand iubim ne eliberam de noi, de barierele ce ne nasteau cearcane dimineata.

Atunci cand ne descoperim magnetismul din priviri ne deschidem portile sufletului cu aceeasi teama ce o au copiii cand pasesc in necunoscutul stiintelor ce le-au de studiat. Clipa aceea este mirifica cand cu teama ne deschidem sufletul si iubim, ardem, ne lasam vrajiti de cea mai puternica si intensa forta de pe pamant “iubirea”. Cel mai pretios fard este starea de a fi indragostit. Este cea mai profunda operatie estetica cu efect garantat.

Atunci cand ne indragostim suntem precum florile. Inflorim in lumina si caldura iubirii. In bratele iubirii este singura cale catre autotransformare si suntem singurii responsabili de asta. In singuratatea egoului nostru ducem dorul iubirii, in plenitudinea iubirii devenim egocentrici.

Iubirea este magie, alchimie a emotiilor negative, a fricilor, a refularii, a bolilor noastre ce ne mananca din interior, este forta. Cand privim in ochii iubitului suntem magicienii supremi. Cand accesam iubirea nu mai exista “eu” si “tu” ci doar termenul de “noi”. Forta iubirii transforma egoul in infinit pentru ca este religia naturala a noastra si este cea mai mare magie pe care o putem face.

 

De ce se termina magia la un moment dat?

Magia nu se termina... niciodata. Doar se intampla ca noi sa nu sustinem acest proces de alchimizare a egoului nostru permanent.

Cand “Noi” redevine “Eu” si “Tu” ne trezim in lumea intrebarilor, judecatilor si amintirilor despre cum era cand iubeam... Si nu vrem sa fim inselati de confortul pe care-l avem cu un om si sa credem ca iubim... nu.

Stim ca iubim total cand nu mai stim de noi.


Anunțuri matrimoniale

35 ani, 170cm/ 60kg. Ma numesc Robert am 35ani si caut o relatie serioasa bazata pe iubire, incredere si siceritate daca si tu cauti asta si vrei sa traim o iubirea adevarata.
Singur am 47 de ani niciodata casatorit fara obligati doresc sa cunosc o domnisoara sau o doamna simpatica curata pentru o relatie serioasa.
48 ani, locuiesc in UK dar momentan sunt in Ro, divortat, doresc sa cunosc o femeie in vederea unei convietuiri in comun pentru toata viata. Nu accept doamne mai mari de 48 de ani din motive obiective. Inaitime 180, greutate 115kg, zodie fecioara, ochi caprui, par saten, pasiuni: pescuitul.