Atunci cand iubim

iubire

Iubim cu pasiune atunci cand nu mai avem cuvinte, cand tot ceea ce facem sunt imbratisari, saruturi si atingeri, cand ne abandonam trupurile in grija sufletului…cand amutim si totusi ni se pare ca abia atunci vorbim cu adevarat...

Vorbim cu inima celui din fata noastra, intr-un limbaj ce-l invatam repede la primul schimb de priviri ce ne-a determinat sa ramanem acolo, sa nu mai putem pleca.

 

Iubirea trebuie sa fie un cadou daruit sau primit, niciodata o cerere.

In ”Profetul” lui Kahlil Gibran, Almustafa spune:

”Atunci cand va apropiati, lasati un spatiu intre voi. Lasati vanturile celeste sa danseze intre voi. Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant: transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor..."

Iubim cu zgomot de batai de inima ce contabilizeaza fericirea si ne tese mintea pentru bucati de timp.

Atunci cand ne indragostim devenim iubire. Iubim tot, chiar si firele de praf pe unde trecem tinandu-ne de mana.

Atunci cand iubim anulam timpul. Inimile cand bat la unison nu mai percep trecerea ireversibila a lui, ci doar vibreaza dand libertate sufletului.

Atunci cand iubim ne eliberam de noi, de barierele ce ne nasteau cearcane dimineata.

Atunci cand ne descoperim magnetismul din priviri ne deschidem portile sufletului cu aceeasi teama ce o au copiii cand pasesc in necunoscutul stiintelor ce le-au de studiat. Clipa aceea este mirifica cand cu teama ne deschidem sufletul si iubim, ardem, ne lasam vrajiti de cea mai puternica si intensa forta de pe pamant “iubirea”. Cel mai pretios fard este starea de a fi indragostit. Este cea mai profunda operatie estetica cu efect garantat.

Atunci cand ne indragostim suntem precum florile. Inflorim in lumina si caldura iubirii. In bratele iubirii este singura cale catre autotransformare si suntem singurii responsabili de asta. In singuratatea egoului nostru ducem dorul iubirii, in plenitudinea iubirii devenim egocentrici.

Iubirea este magie, alchimie a emotiilor negative, a fricilor, a refularii, a bolilor noastre ce ne mananca din interior, este forta. Cand privim in ochii iubitului suntem magicienii supremi. Cand accesam iubirea nu mai exista “eu” si “tu” ci doar termenul de “noi”. Forta iubirii transforma egoul in infinit pentru ca este religia naturala a noastra si este cea mai mare magie pe care o putem face.

 

De ce se termina magia la un moment dat?

Magia nu se termina... niciodata. Doar se intampla ca noi sa nu sustinem acest proces de alchimizare a egoului nostru permanent.

Cand “Noi” redevine “Eu” si “Tu” ne trezim in lumea intrebarilor, judecatilor si amintirilor despre cum era cand iubeam... Si nu vrem sa fim inselati de confortul pe care-l avem cu un om si sa credem ca iubim... nu.

Stim ca iubim total cand nu mai stim de noi.


Anunțuri matrimoniale

Divortat, 63 ani, manierat, cu bun simt caut doamna de varsta apropiata 60-70 ani, simpla, ingrijita pt. prietenie;
Bună! Sunt Gabi, un tânăr cat se poate te educat si harnic .. Sincer este prima oara cand apelez la un site de matrimoniale, mi-ar place sa întâlnesc o domnișoară cu care as putea avea o relație de durată si posibilă căsătorie. locuesc în spania și mi-ar place ca domnișoara care ar avea bună plăcere să mă cunoască sa aiba si dorinta de a sta aici, loop!!
30 de ani, serios, educat, ochi albaștri, blond, sunt din Iași. Doresc să cunosc o domnișoara/ doamna, simplă, pentru prietenie/căsătoriei.
Am 54 ani, 1.85cm/75kg. Doresc relație de prietenie sau căsătorie cu doamnă, domnișoară.