Atenţie şoferi

pisica

Frumoasele şi alintatele pisicuţe iubesc mai mult decât orice căldura. Însă, din păcate nu toate beneficiează de un cămin cald şi nişte stăpâni iubitori. Şi deşi sunt învelite cu blăniţă, şi lor le este frig şi suferă degerături, de aceea, pentru a se proteja de toate acestea, pisicile fără stăpân şi nu numai ele, caută locuri la adăpost şi cu puţină căldură. Iar o maşină staţionată cu motorul cald, poate reprezenta un adăpost perfect pentru ele.

De aceea, dragi şoferi, asiguraţi-va înainte de a pleca cu maşina de pe loc, dacă nu cumva un animăluţ înfrigurat s-a ascuns la aripa roţilor sau sub maşină!

Nu necesită mare efort, pur şi simplu claxonaţi înainte de a porni maşina, după aceea porniţi motorul şi daţi-i puţin timp musafirului nedorit să plece!

 

„Compasiunea față de animale este intim legată cu bunătatea caracterului și se poate afirma cu siguranță că cel crud față de animale nu poate fi un om bun.”


Anunțuri matrimoniale

30 ani, domn singur din Buzau, caut o fata 25 - 30 de ani ptr relație serioasă sa duca spre căsătorie. Sa fie singura si sa nu aibe copii.
Buna ..caut sami fac familie nu conteaza daca are copii sau a fost casatorita doresc sami fac familie.
Marius, 52ani, din Poiana Țapului, brunet, ochi căprui, 1,73 înălțime, 63kg. In căutare de relație serioasă, căsătorie. Matrimoniale Poiana Țapului, Prahova
Sunt Andrei, am 37ani si lucrez in Italia de 18ani. Imi caut jumatatea.