Atenţie şoferi

pisica

Frumoasele şi alintatele pisicuţe iubesc mai mult decât orice căldura. Însă, din păcate nu toate beneficiează de un cămin cald şi nişte stăpâni iubitori. Şi deşi sunt învelite cu blăniţă, şi lor le este frig şi suferă degerături, de aceea, pentru a se proteja de toate acestea, pisicile fără stăpân şi nu numai ele, caută locuri la adăpost şi cu puţină căldură. Iar o maşină staţionată cu motorul cald, poate reprezenta un adăpost perfect pentru ele.

De aceea, dragi şoferi, asiguraţi-va înainte de a pleca cu maşina de pe loc, dacă nu cumva un animăluţ înfrigurat s-a ascuns la aripa roţilor sau sub maşină!

Nu necesită mare efort, pur şi simplu claxonaţi înainte de a porni maşina, după aceea porniţi motorul şi daţi-i puţin timp musafirului nedorit să plece!

 

„Compasiunea față de animale este intim legată cu bunătatea caracterului și se poate afirma cu siguranță că cel crud față de animale nu poate fi un om bun.”


Anunțuri matrimoniale

Domn serios, 60 ani, 180 înălțime, 80kg, singur, caut doamnă de vârstă apropiată pentru prietenie - căsătorie.
Buna ma numesc Ionut am 35 de ani sunt din Bistrita sunt un baiat sincer modest decent linistit am bunul simnt serios simplu socibil, cu somntul umorului de casa sunt in cautarea unei fete simple si sincera.
Doamnă serioasă, vârsta 70 ani, înălţime 1.72, situaţie stabilă caut domn serios şi cu maşină, fără SMS, sunat personal.