Aripi de fluturi

fluturi

Este tarziu, un cer cu luna plina si ma indrept spre casa.

Mi-am scos din par privirile tale, mi-am scuturat urmele de flirt de pe pielea parfumata si m-am dezbracat de mirosul tau.

Acum pot gandi mult mai la rece.

M-am invelit cu cateva cearseafuri de matase pentru ca aripile fluturilor tai sa nu m-atinga...si m-am culcat.

Dar tot cu tine-am adormit. Si te-am visat. Cred ca e prea tarziu, iubire. Tarziu sa scap, tarziu sa mint. Sunt toata numai fluturi…

Deci, asta inseamna ca nu poti fugi de iubire?

Acum inteleg de ce se spune ca oamenii se indragostesc, oricat de mult s-ar impotrivi,


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Andrei am 30 anii si sunt din Galați. caut o dragoste si nu găsesc. toate femeile sa apeleze la mine.
Doresc sa cunosc o femeie cu bun simt, singura, fara obligatii, fara bani pentru o prietenie sau relatie sau casatorie. eu sunt din zona banat, 33 ani, singur, modest, educat, hotarat, inteligent, inaltime 174cm, greutate 74kg pentru inceput de comunicare prefer sms, whatsapp sau apel rog doar persoane hotarate si corecte.
Imi doresc cunostinta cu o doamna sau domnisoara pt socializare si implicit relatie serioasa bazata pe incredere si respect!maxim 37 de ani daca se poate din judet, detin locuinta si un loc de munca bine platit!!!, plimbari, distractie, vacante...ofer si cer seriozitate!ofer sinceritate, seriozitate si multa distractie ....!daca am reusit sa iti starnesc interesul astept un mesaj.
Bună! Sunt Gabi, un tânăr cat se poate te educat si harnic .. Sincer este prima oara cand apelez la un site de matrimoniale, mi-ar place sa întâlnesc o domnișoară cu care as putea avea o relație de durată si posibilă căsătorie. locuesc în spania și mi-ar place ca domnișoara care ar avea bună plăcere să mă cunoască sa aiba si dorinta de a sta aici, loop!!