Aparenta fericire

femeie in oglinda

Arata-mi profilul de facebook, ca sa-ti spun cine ai vrea sa fii!

Nu, nu am gresit cand am spus “cine ai vrea sa fii”. Si sa va spun de ce.

Acum cateva zile m-am intalnit intamplator cu o fosta colega de liceu. Nu ne-am mai intalnit de ani buni, dar o vad mereu pe facebook si o admir. A ramas la fel de frumoasa, anii parca nu au atins-o deloc, are o familie fericita, un sot care o iubeste mult si doi copii minunati. Despre starea materiala, pffff, nici nu va mai spun. Vacante in insule exotice, iesiri in oras doar in restaurante ametitor de scumpe, cadouri excentrice…ce mai, viata de lux!

Va imaginati socul meu cand m-a interpelat pe strada, iar eu nu o recunosteam. Ce Dumnezeu s-a intamplat cu ea ca nu semana deloc cu ceea ce vedeam pe fb, nemachiata, pieptanata in graba si cu haine aproape necalcate, plus ca avea o tristete in ochi de te cutremura. Cand mi-a povestit ca au probleme financiare , sotul ar vrea sa divorteze si n-a mai fost intr-un concediu de trei ani, i-am pus o singura intrebare:

De ce? De ce pozezi pe facebook in ceva ce nu esti nici pe departe? De ce te prefaci fericita?

Raspunsul ei m-a pus pe ganduri. Pai, vrei sa parem ca o ducem mai rau decat altii? Nu asa face toata lumea?

Eu sper ca nu…Dar am invatat o lectie: sa nu mai cred tot ceea ce vad si sa ma indoiesc de tot ceea ce este la extreme. Pana la urma toti avem si perioade mai putin bune, mai suntem si lenesi, nu ne trezim ca si cum am fi facut recent un lifting facial, cozonacii nu ne ies mereu ca in poze, in casa nu stam machiate si pe tocuri, la plaja nu intepenim cu burta supta, nu bem numai sampanie, nu ascultam doar Bach, nu avem mereu masina spalata, si manichiura proaspat facuta…vietile noastre, indiferent cine am fi, au si perioade bune si mai putin bune.

Si                                                                                                                                        

“Este preferabil sa nu fii agreat pentru ceea ce esti, decat sa fii iubit pentru ceea ce nu esti!”


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc sergiu am 31 de ani divortat fara copii, singur si caut o relatie serioasa.
Buna ... numele meu este Alex, 32 ani, 1m80,72kg, brunet și sunt in căutarea unei relații de durata finalizată cu căsătorie Persoana poate fi de oriunde din tara atâta timp cât este dispusă sa își mute domiciliul ... sunt o persoana sinceră, cu situație materială f buna si vreau ca aceea persoana sa aprecieze si sa fie mereu alături de tine iar eu la rândul meu alături de ea.
42 ani,licentiat, caut pentru prietenie sau casatorie domnisoara pana in 38 ani. Matrimoniale Teleorman
Ofertă bărbat! Una bucata in stoc. Virsta 56 ani ,casă, servici, nefumator, inaltime 1,84m,brunet. Calarasi