Am invatat sa fac multe, dar inca nu stiu sa traiesc fara tine

femeie plaja

“Dupa ce iubesti femeia, priveste-o cum doarme in locul acela numai al ei. Asculta ce amintirile-ti spun, nu incerca si visurile sa i le iei.”

 

Cateodata, destinul aseaza o lume intreaga intre doi oameni care se iubesc. Apoi sta si priveste. Ne urmareste fiecare miscare ca sa vada cat de mult ne cautam si cat de mult ne dorim sa ne regasim. Cinic nu?

Uneori ne da sansa sa ne reintalnim, asa cum se intampla cu oamenii care s-au regasit dupa multi ani... chiar si peste o viata.

Alteori, se joaca cu incercarile noastre pana... unul din doi renunta si se resemneaza.

Poate ca cei ce castiga lupta au aflat un lucru important: acela ca " destinul se teme in primul rand de oamenii incapatanati."

 

Asa ca, intelegi de ce ma incapatanez sa nu las destinul sa decida pentru mine? Pentru ca oricat de multe lucruri am invatat, oricat de multe lucruri as putea face, inca nu stiu si nu vreau sa traiesc fara tine!

 

 

 

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Sunt un baiat tanar, 27 ani, singur, sociabil, caut partenera, iubita nevasta. Discutam mai multe la telefon.
Sint un barbat bine asezat in zona Strehaia Mehedinti cu gospodarie mare, masina, tractor si tot ce trebuie. Caut o femeie peste 50 ani, linistita care sa-si doresc a o familie si un camin cu tot ce trebuie la o casa mare la Tara, sa ne ajutam si sprijini reciproc, si a em companie pt linistea batrinetii. Am un copil 11, ani, ff independent am fost parasite de ex sotie, si vreau ca copilul si sa nu simtim lipsa femeii acasa, am tot ce ne trebue, doar un suflet femeiesc sa ne incalzeasca inimiile si caminul familiar.
Buna.. caut o femeie sincera pt casatorie.... fara obligatii.. de.preferat fara copii...Nici eu nu am.copii.