Alegeri, alegeri, alegeri

drum

Viaţa fiecăruia dintre noi reprezintă suma alegerilor pe care le-a făcut… Tot ceea ce ni se întâmplă acum, este consecinţa unor alegeri directe sau indirecte pe care le-am făcut în trecut. Absolut tot ceea ce trăim acum este urmarea faptului că la un moment dat, am ales într-un anumit fel. Zi de zi, minut de minut fiecare dintre noi face alegeri care ne pot influenţa într-o mică măsură viaţă, sau care ne-o pot schimba complet.

 

Da, alegerile ne aparţin! Toată lumea este conştientă de acest adevăr.

Şi este la fel de adevărat că există un punct de pornire, de care nu suntem nici răspunzători, nici vinovaţi. Nu noi alegem să ne naştem într-un anume moment, într-o anumită ţară, într-o anume familie, din anumiţi părinţi, cu o anumită condiţie socială şi materială, cu o anumita moştenire genetică. Suntem supuşi educaţiei pe care părinţii ne-o oferă conform credinţelor lor, cultura familiei în care trăim îşi pune amprenta asupra noastră, atmosfera de acasă şi iubirea pe care o primim ne influenţează modul în care oferim şi primim iubire mai târziu.

Acesta este adevărul, sunt unele lucruri pe care nu le putem alege.

 

DAR, vine un moment în care fiecare dintre noi poate alege dacă doreşte să meargă înainte pe drumul ales de alţii, sau dacă doreşte să îşi facă propriile alegeri.

Şi aceasta cred că este cea mai importantă alegere a unui om devenit matur şi conştient de el, să schimbe ceea ce nu este în conformitate cu felul sau de a fi şi cu idealurile sale. Nu este deloc uşor, dar la maturitate nimeni nu mai alege pentru noi cum să vorbim, să simţim, să ne îmbrăcăm, ce doctrine sa avem, pe ce drum o luăm, pe cine avem alături, pe cine să iubim, în ce să credem, cum să trăim…

Aşa că, dacă dorim să schimbăm ceva în viaţă noastră, trebuie să facem alegeri diferite. Este mult mai simplu şi confortabil să arătăm în trecut şi să spunem că suntem într-un anumit fel datorită altora, dar adevărul este că fiecare dintre noi ajunge la un punct în care are puterea de a alege pentru el.

Suntem suma propriilor noastre alegeri!

Alegeri, alegeri, alegeri! 


Anunțuri matrimoniale

Buna sunt un tanar dragut am 33 ani caut o domnisoara/doamna cu varsta intre 30 si 45 ani pentru o relatie de pretenie/casatorie.
Ma numesc Damian, de moment lucrez pe comunitate, șofer de tir.Sunt singur, fara obligații si imi doresc de a mai incerca un nou inceput, de la zero, cu o persoana care își dorește același lucru, ca si mine.Sunt multe de spus, daca doresti ceva serios si sa facem cunoștința, ma poți contacta telefonic, watap sau email.Cand voi gasi persoana compatibilă, ma voi retrage de pe comunitate si ma voi stabili alaturi de ea.