Adio vara, te iubesc toamna

toamna

Trebuie sa recunosc, accept cu un usor regret faptul vara s-a incheiat. Intotdeauna mi se pare ca anotimpul meu preferat trece prea repede si nu imi da suficient timp suficient de plaja, de mare, de valuri, de soare, de concediu, de iubit…

 

Mi se pare ca trecem prea repede la melancolii, aramiu, miros de dulceturi, borcane de conserve asezate cuminti pe rafturi, ploi racoroase ce se incapataneaza sa vina si uita sa mai plece… Dar, pentru primul an din viata mea, sunt hotarata sa iubesc si toamna asta precum am iubit vara! In dimineata asta mi-am facut o lista de lucruri pe care vreau sa le fac. Va puteti inspira din ea, o puteti completa, sau va puteti face propria lista cu lucruri care sa va faca toamna mai frumoasa!

  • Vreau sa ma plimb prin ploaie fara umbrela! Da, fara sa ma gandesc ca voi raci, ca picaturile de apa imi vor strica coafura... vreau sa simt gustul copilariei mele in care dansam prin ploaie fara sa-mi pese de nimic!
  • Vreau sa citesc mai mult! Abia astept weekendurile ploioase in care sa lenevesc intr-un fotoliu la geam, cu o carte buna si o ciocolata fierbinte!
  • Vreau sa scriu mai mult! Sper ca aceasta toamna sa-mi fie muza si sa imi aduca, odata cu ploile si inspiratia de care am nevoie pentru a scrie mai mult si mai frumos.
  • Vreau sa merg mai des la teatru! Vreau sa devina acest lucru o obisnuinta, un lucru pe care sa-l fac regulat, nu doar uneori, pentru bucuria sufletului meu.
  • Vreau sa ma plimb prin parc mai des! Pentru plimbarile romantice prin parc, toamna chiar este anotimpul perfect.
  • Vreau sa merg mai des la cinema! Da, stiu ca putem vedea acasa pe laptop orice film ne dorim, dar cinematograful are farmecul lui!
  • Vreau sa fac mai mult voluntariat! Va garantez, fericirea pe care o simti atunci cand daruiesti iubire, nu se poate descrie in cuvinte!
  • Vreau sa reincepem intalnirile comunitatii Byani! Concediile s-au cam terminat si ne este tare dor de voi si de intalnirile noastre, asa ca abia asteptam sa ne revedem si sa petrecem timp frumos impreuna!
  • Vreau sa iubesc mai mult! Pe mine, persoanele din jurul meu, familia, prietenii, pe voi, sa iubesc fara frica si sa daruiesc emotii frumoase tuturor!

 

Ei, dupa cum vedeti dragile mele, agenda toamnei mele este incarcata de frumos! Sper sa va faceti, fiecare dintre voi, o lista cu lucruri pe care va doriti sa vi le impliniti in aceasta toamna. Noi singure ne scriem povestile!

Eu sigur voi iubi si toamna asta! :)


Anunțuri matrimoniale

37 de ani, doresc cunostinta cu doamna sau domnisoara pentru o relatie serioasa. Locuiesc in Sibiu, locuinta proprie, nu consum alcool.
Ma numesc liviu, zodia leu, 61ani, 173-85kg, , fost sportiv, ochi verzi, port barba, studii liceul, de profesie bucatar.
Bărbat 40 ani, de la țară, caut o fată tot de la țară 35 - 40 ani. Am casă condiții de locuit ca la oraș. Matrimoniale Slătioara, Vâlcea.