Adevarata frumusete se pipaie cu inima

apa

"Uneori, cand o femeie te ia in brate, te ia si in inima."

Stii tu, inima este locul acela, care la o femeie este mai mare decat sanii, mai catifelat decat pielea trupului si mai frumos decat chipul.

Stii tu, locul acela unde te incalzesti cand geruri se abat in viata ta si te odihnesti cand ti-e sufletul obosit de atatea furtuni.

Stii tu, locul acela in care orice barbat viseaza sa ajunga dupa ce a colindat o vreme, locul acela in care, obosit fiind, un barbat vrea sa-si gaseasca pacea.

Si cand ai ajuns acolo, incearca sa pasesti incet, sa simti in toti porii bucuria iubirii!

Iar daca esti trecere, ca un calator care doar si-a potolit setea, nu lasa rani la plecare, nu-ti tara pasii in mers ca sa lasi urme ce dor! Pentru ca ai pasit intr-un loc sfant,  care pe cat este de frumos, pe atat de greu isi vindeca ranile.

Ai grija de inima mea, am lasat-o la tine!


Anunțuri matrimoniale

Buna, sint un barbat de 50 de ani care isi cauta jumatatea, pe care inca nu a gasit-o. Sint singur in viata mea, si vreau ca sa-mi elimin singuratatea cu o persoana mai mica, sau de virsta mea maxim.
Bună am 43 ani sunt un băiat normal fără obligații niciodată căsătorit, caut jumătatea 30-40 ani pentru relație serioasa chiar căsătorie.. Vorbim pe wasap nu conteaza zona, oras, rog seriozitate. Am o mică problemă locuiesc în Spania de mulți ani.
Tânăr 36 ani, saten, ochii albaștri, doresc relație serioasă-casatorie, am casă mea, mașina mea, serios, educat, cu mult bun simt, fara vicii, doresc sa cunosc o fata 20-40ani dispusă să se mute la mine, poate fi din orice județ, accept și cu un copil, cer și ofer seriozitate maxima.
Buna doresc sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa chiar si casatorie.Sa ne intelegem si sa ne iubim.