A mai trecut un an

femeie sarbatoare

"Vom deschide o carte nouă. Paginile ei vor fi albe. Cuvintele noi le vom scrie. Titlul cărţii este "Oportunitate", iar primul ei capitol este Ziua Anului Nou."

 

A mai trecut un an. Când? Nu ştiu, parcă a fost doar o clipă pe care o vom adauga curând colecţiei noastre mai mici, sau mai mari de clipe :)

Ar fi putut fi mai bun? Sigur că da! Dar, cu siguranţă ar fi putut fi şi mai rău. Să alegem deci, să mulţumim pentru tot ceea ce am primit în acest an şi să ne rugăm să fim sănătoase, pentru ca anul viitor să putem înfăptui mai multe din planurile pe care le avem şi să ajungem pe o treaptă mai sus pe scara visurilor noastre.

 

Echipa Byani vă mulţumeşte pentru că v-aţi alăturat ei în număr atât de mare în acest an! Ne-aţi copleşit cu mesaje frumoase şi cu gânduri bune zi de zi, iar asta ne-a confirmat că ceea ce facem noi are valoare.

Aici ne-am încărcat zilnic bateriile cu energie, şi sufletul cu frumos!

Aici am întâlnit femei minunate şi puternice care ne-au arătat că putem face tot ceea ce ne punem în minte!

Aici am râs şi am plâns, am învăţat, am admirat şi ne-am încurajat un pe alta!

Pentru toate acestea vă mulţumim, şi vă dorim un an nou plin cu iubire şi bucurii!

La mulţi ani!

 

 

 

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Sint un barbat nefumator caut o femeie sa fie harnica sai placa veata la tara, eu nam fost casatorit delok locuesc singur.nu am copii, si imi doresc foarte mult copii., cine doreste ma poate contacta numai la tef.
Ochi negri brunet divortat cu 2copii minori fata 10ani baiat 9ani rog seriozitate pentru casatorie
Buna sunt Maryus din Slatina am 31 ani 1,80 m 78 kg Sunt fara obligatii si fara vicii, Corp Aletic, Par Castaniu, Ochii Albastri, Sunt sincer, cuminte, iubitor, sufletist, antelegator, harnic, cu credinta an Dumnezeu. Doresc cunostina cu o Domnisoara/Doamna pentru o relatie de Prietenie/Casatorie din Olt cu varsta antre 24/34 ani .Fara obligatii si fara vicii, draguta, sufletista, antelegatoare, harnica, cu bun simt, si cu multa caldura an suflet.
44 ani, balanță, 170cm, căprui/șaten, fara obligatii, serviciu stabil, locuinta, doresc cunostinta cu o fata pentru o relatie serioasa bazata pe respect si sinceritate, eventual casatorie.