A mai trecut un an

femeie sarbatoare

"Vom deschide o carte nouă. Paginile ei vor fi albe. Cuvintele noi le vom scrie. Titlul cărţii este "Oportunitate", iar primul ei capitol este Ziua Anului Nou."

 

A mai trecut un an. Când? Nu ştiu, parcă a fost doar o clipă pe care o vom adauga curând colecţiei noastre mai mici, sau mai mari de clipe :)

Ar fi putut fi mai bun? Sigur că da! Dar, cu siguranţă ar fi putut fi şi mai rău. Să alegem deci, să mulţumim pentru tot ceea ce am primit în acest an şi să ne rugăm să fim sănătoase, pentru ca anul viitor să putem înfăptui mai multe din planurile pe care le avem şi să ajungem pe o treaptă mai sus pe scara visurilor noastre.

 

Echipa Byani vă mulţumeşte pentru că v-aţi alăturat ei în număr atât de mare în acest an! Ne-aţi copleşit cu mesaje frumoase şi cu gânduri bune zi de zi, iar asta ne-a confirmat că ceea ce facem noi are valoare.

Aici ne-am încărcat zilnic bateriile cu energie, şi sufletul cu frumos!

Aici am întâlnit femei minunate şi puternice care ne-au arătat că putem face tot ceea ce ne punem în minte!

Aici am râs şi am plâns, am învăţat, am admirat şi ne-am încurajat un pe alta!

Pentru toate acestea vă mulţumim, şi vă dorim un an nou plin cu iubire şi bucurii!

La mulţi ani!

 

 

 

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Mă numesc marian am 27 de ani sunt din Gorj și caut o fata pentru căsătorie pote sa fie și săracă ca și eu sunt un om mai amărât mama m-a părăsit și doresc sa încep o viața noua in România in Gorj dacă se poate.
Ma numesc Ion, am 52 de ani, sunt din Buzau, am 1.78 inlatime, 80kg. Sunt lucrator comercial. Doresc cunostiinta in vederea unei relatii de lunga durata.
Ma numesc Marius, am 41 ani, 167 inaltime, 60kg, sunt despartit si am un baietel de 9 ani pe care il cresc singur. Sunt foarte tandru, sincer, sufletist si intelegator. Sunt din Bucuresti. Doresc sa cunosc o femeie sufletista si iubitoare, cu varsta cuprinsa intre 35-55 ani, care isi doreste mult sa formam o familie. Mentionez ca nu ma intereseaza frumusetea fizica.. deci nu sunt pretentios, sufletul conteaza.
Caut o fata draguta sa ne casatorim la domiciliu meu in dimbovita precizez ca am un copil mic dintro alta relatie.