A mai trecut un an

femeie sarbatoare

"Vom deschide o carte nouă. Paginile ei vor fi albe. Cuvintele noi le vom scrie. Titlul cărţii este "Oportunitate", iar primul ei capitol este Ziua Anului Nou."

 

A mai trecut un an. Când? Nu ştiu, parcă a fost doar o clipă pe care o vom adauga curând colecţiei noastre mai mici, sau mai mari de clipe :)

Ar fi putut fi mai bun? Sigur că da! Dar, cu siguranţă ar fi putut fi şi mai rău. Să alegem deci, să mulţumim pentru tot ceea ce am primit în acest an şi să ne rugăm să fim sănătoase, pentru ca anul viitor să putem înfăptui mai multe din planurile pe care le avem şi să ajungem pe o treaptă mai sus pe scara visurilor noastre.

 

Echipa Byani vă mulţumeşte pentru că v-aţi alăturat ei în număr atât de mare în acest an! Ne-aţi copleşit cu mesaje frumoase şi cu gânduri bune zi de zi, iar asta ne-a confirmat că ceea ce facem noi are valoare.

Aici ne-am încărcat zilnic bateriile cu energie, şi sufletul cu frumos!

Aici am întâlnit femei minunate şi puternice care ne-au arătat că putem face tot ceea ce ne punem în minte!

Aici am râs şi am plâns, am învăţat, am admirat şi ne-am încurajat un pe alta!

Pentru toate acestea vă mulţumim, şi vă dorim un an nou plin cu iubire şi bucurii!

La mulţi ani!

 

 

 

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Viața este un dar... Zâmbește și iubește
36 ani, 65 kg, inaltime 1,85, ochi verzi, neinsurat, pocait, curat, sincer. Caut o fata in vederea casatoriei. Locuiesc in Germania in Casa parintilor. Am servici, masina, dar îmi lipseste cei mai important “jumatatea”! Matrimoniale Bufta.
Caut fata din Targoviste, Constanta, Bucuresti din toata tara pentru relatie de durata si casatorie, astept informatii prin sms. Baiat dragut si simpatic, 1.71 m, 61 kg, blondut, ochi albastri, 35 ani caut fata, domnisoara intre 20 ani si 35 ani max., pt. relatie de lunga durata si casatorie.