40, intre sfarsit si un nou inceput

femeie

Te uiti in oglinda si inca iti place ceea ce vezi. Esti frumoasa, categoric anii care au trecut ti-au adus pe chip si trup o gratie ce face barbatii sa intoarca capul dupa tine cand te vad, ai o relaxare in privire care spune clar ca stii ce vrei si nu prea iti mai pasa de cum te vad altii, mersul tau este mult mai hotarat si nu se mai “inmoaie” cu jena atunci cand mergi pe strada si un barbat te fluiera, barbatul tau te iubeste si nu te-ar da nici pentru zece mai tinere…si totusi, acolo undeva intr-un colt al sufletului se naste o indoiala. Oare cele cateva kilograme in plus si cele doua-trei riduri de la coltul ochilor inseamna ca imbatranesc? Oare nu mai sunt asa de frumoasa? Oare “El” nu ma mai place, dar nu-mi spune ca sa nu ma raneasca? Oare incep sa imbatranesc?

   Parerea mea este ca depinde de fiecare in parte cum simte acest “prag”. Unele femei sunt batrane la 20 de ani, altele sunt tinere la 50. Pana la urma,” fiecare femeie are varsta pe care o merita!

   Cunosc femei care au plans la implinirea varstei, altele n-au avut nici o apasare , iar unele (printre care si subsemnata ) au baut un pahar de sampanie si-au ras pentru ca sa nu le dea voie melancoliei sa apara.

  Unii spun ca e varsta la care ai terminat cercetarea si incepi sa traiesti, altii ca incepe apusul vietii , eu spun ca sunt exagerate ambele variante. Poate fi o continuare daca vrei. Una chiar reusita :) 

  Bagi intr-un sac ce a fost pana atunci, iti iei jumatatea de brat si mergeti mai departe. Asta daca a fost un drum placut in doi. Daca nu, arunci sacul, infigi tocurile in asfalt si mergi mai departe. Nu-ti fie teama ! N-ai sa mori ! Poate vei umple un vagon cu servetelele cu care ti-ai sters nasul, dar iti vei reveni. Important este sa nu uiti de tine. Sa te ingrijesti (OBLIGATORIU),  sa te respecti si sa te placi. Esti frumoasa , teoretic ar trebui sa ai un job al tau (daca nu-l ai nu-i problema, nici pentru asta nu-i tarziu) , esti mult mai inteleapta , poti incepe lucruri noi,  poti merge la cursuri, iti poti scoate visele de la naftalina, copilul tau e deja mare si te intelege si… categoric te poti indragosti din nou . Sau nu , daca nu vrei  :) Dar crede-ma ca se poate ! Am vazut asta in jurul meu de atatea ori, incat nu inteleg de ce femeile ajunse la aceasta varsta se sperie. Poate fi un nou inceput , totul e sa ai incredere in tine ! Si crede-ma esti frumoasa! Iar cele cateva riduri de la ochi nu fac altceva decat sa aduca mister si feminitate pe fata ta!

 Si termin cu un citat care imi place de mor :  

"Tu atragi catre tine oamenii si lucrurile care rezoneaza cu energia pe care o emani. Tu atragi ceea ce esti. Asa ca fii cea mai buna varianta a ta. "                                                                  


Anunțuri matrimoniale

Din Buzau, 53 de ani, singur, caut o doamnă de vârstă apropiatăpt întemeierea unei familii bazata pe sinceritate, respect, intelegege si dragoste. Matrimoniale Buzău
Mă numesc Constantin din Iași, am 42 ani, caut o relație serioasă cu o fată de 30-40 ani.
36 ani inaltime 1,86 cm din Bucuresti doresc prietenie casatorie cu o fata draguta serioasa fara obligatii cuminte de casa imi doresc sa fie ceva serios reciproc din ambele parti locuiesc singur.
56 ani, doresc viitoare soţie, iubitoare de trasee montane, sinceră, romantică, sufletistă.