20 de ani? Nu, mulţumesc! Îmi plac cei 40 ai mei

femeie

Nu ştiu altele cum sunt, dar eu n-am avut niciodată probleme să îmi spun vârsta. Poate doar atunci când aveam 16 ani şi încercam să întru în cluburi pretinzând că am de fapt 18. Vă este teamă de vârsta de 40 de ani? Vă spun eu că nu aveţi de ce! ! Nu m-am simţit niciodată mai bine ca acum, nu am fost în viaţa mea mai frumoasă şi nu mi-aş dori deloc să am din nou 20 de ani. Am fost acolo şi ştiu că nu este nicio şmecherie să fii nesigură, şovăitoare, în căutarea validării, veşnic îndrăgostită de băieţi nepotriviţi, uşor de intimidat… nu, mulţumesc!

 

La 20 de ani:

  • Dacă mă părăsea un băiat plângeam 2 săptămâni şi îmi smulgeam părul din cap. Acum, ştiu că lacrimile mele sunt preţioase şi le păstrez pentru cine le merită cu adevărat.
  • Dacă un băiat nu mă plăcea aşa cum sunt, mă schimbam. Îmi schimbam hainele, mă tundeam, îmi schimbam parfumul, machiajul… Acum, schimb “băiatul”.
  • Dacă un băiat îmi spunea că sunt urâtă, mă închideam în casă şi plângeam. Acum, ştiu că vulpea care n-ajunge la struguri spune că sunt acri.
  • Credeam că este suficient să fii tânăra şi nu este necesar să faci nimic pentru a arata bine. Acum, ştiu că felul în care te prezinţi în faţa celorlaţi te reprezintă.
  • Mâncam orice, oricum, oricând. Acum, ştiu că echilibrul este foarte important şi o femeie trebuie să se îngrijească de sănătatea ei.
  • Nu ratam nicio petrecere. Acum, prefer să beau un pahar de vin bun în braţele bărbatului iubit.
  • Aveam aşteptări. Visam un prinţ care să mă ducă într-un palat, călare pe un cal alb. Acum, ştiu că cel mai sigur palat este acela pe care ţi-l construieşti singură.
  • Aveam o duzină de prieteni pe care nu mă puteam baza niciodată. Acum, am câţiva, dar preţioşi.
  • Sexul era ceva neimportant. Acum, îmi trăiesc asumat şi pasional fiecare clipă de erotism.
  • Renunţam la primul obstacol. Acum, ştiu că nimic nu se poate obţine fără muncă şi perseverenţă. Şi mai ştiu că succesul aparţine celor curajoşi.

 

La 40 de ani o femeie este frumoasă şi seducătoare! Îşi cunoaşte cu exactitate puterea de seducţie pe care o are asupra bărbaţilor şi asta o face sigură pe ea. Nu îi este frică să iubească, nu îi este frică să se dăruiască, nu îi este jenă să refuze… şi are un “radar” cu care simte bărbaţii nepotriviţi.

La 40 de ani femeia este mişto tare! Dar… nu pentru oricine. Doar pentru cunoscători :) 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Ionut si locuiesc in Piatra neamt, am un mic handicap locomotor ...locuiesc singur, am casa mea, masina mea propietate personala si caut o relatie serioasa cu scop casatorie, sa ma accepte asa cum sunt ...nu am vici, nu fumez, beau doar la ocazi si sunt familist.
Văduv, pensionar, 66 ani, 1.72 m, 68 kg, situație bună doresc doamnă cu obligații pentru căsătorie eventual din provincie.
Ma numesc vasile si sant în cautare de o relatie serioasa bazată pe încredere și sinceră mai multe detalii la telefon.
Ma numesc Florin si aș vrea să cunosc o fata sinceră înțelegătoare pentru o relație de lungă durată.... Lucrez si am casa mea dorința mea fiind sa am cu cine sa petrec tot restul vieții mele în ea.pwp.