Te-am înşelat, dar te iubesc

barbat

“Sunt femei care sunt foarte supărate fiindcă le înşală bărbatul. Nu găsesc că acesta este cel mai grav lucru pe care îl poate face un bărbat. Poate avea defecte mult mai mari…” Ileana Vulpescu

Nu există bărbat căruia să nu-i placă să se joace cu focul. Şi, dacă se găseşte cineva să întărâte jarul… greu mai putem judeca cu creierul. Va spune asta un bărbat care îşi iubeşte soţia. De ce vreau să va spun aceste lucruri? Pentru că văd prea multe căsnicii destrămate inutil şi mă gândesc că părerea unui bărbat v-ar clarifica unele nelămuriri. Nu sunt de acord cu derapajele, dar încerc să va spun punctul de vedere a unui bărbat cu privire la acestea. Voi faceţi cum va dictează inima…

 

Bărbaţii se gândesc la sex cam de 20 de ori pe zi, şi cei mai mulţi dintre noi am şi pune în aplicare gândurile dacă am putea. Ce vreau să spun este că înţeleg femeile care se dau de ceasul morţii că nu acceptă să fie înşelate, dar nu suport bărbaţii care se bat cu pumnul în piept că ei nu au înşelat niciodată. Dacă nu au înşelat niciodată într-o viaţă există 2 explicaţii: fac parte dintr-o categorie foarte restrânsă de bărbaţi, (anume aceia cu adevărat puternici), sau nu au avut ocazia. Dar, în mare, bărbaţii sunt slabi când vine vorba de sex. Şi nu privesc lucrul acesta atât de dramatic cum o faceţi voi. Şi în niciun caz nu înseamnă că nu va iubesc!

De ce va spun asta? Pentru ca să înţelegeţi că o slăbiciune a partenerului nu înseamnă că nu va iubeşte. Sigur că o relaţie are reguli precise, iar înşelatul nu face parte dintre ele. Dar, fără intenţia de a va supăra, să ştiţi că o scăpare din asta de-a noastră are implicare emoţională mult mai mică decât implicarea unei femei care primeşte complimente de la colegul de serviciu, sau primeşte nişte mesaje private de la un admirator. Mare parte a femeilor acordă mai mult timp gândurilor plăcute provocate de un admirator, decât acordă un bărbat unei escapade. Serios! Mă rog, gândurile noastre de după sunt legate strict de teama că vom fi descoperiţi, nicidecum despre ce credeţi voi!

După părerea mea, mult mai periculoasă este implicarea unei femei într-o relaţie extraconjugală. Pentru că femeia se implică emoţional… şi de cele mai multe ori pleacă. Pe când bărbatul, revine acasă cu coada între picioare şi ros de remuşcări.

 

Nu încerc să va fac să toleraţi minciuna. Nicidecum. Dar încerc să va fac să înţelegeţi că bărbaţii înşală pentru că sunt slabi, nu pentru că nu iubesc femeia de lângă ei.

Sunteţi frumoase, minunate şi noi bărbaţii nu ne dorim să va rănim! Dar suntem slabi!

Nu ne părăsiţi la prima greşeală!


Anunțuri matrimoniale

Buuna sunt Andreea 23 ani 167 50 kg lucrez în București caut relație serioasa prietenie căsătorie cei care cauta mișto va rog sa nu ma contactați.
Ma numesc Ion, am 52 de ani, sunt din Buzau, am 1.78 inlatime, 80kg. Sunt lucrator comercial. Doresc cunostiinta in vederea unei relatii de lunga durata.
Sunt un baiat timid care isi cauta jumatatea.Daca esti interesata te rog da-mi un mesaj,