ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Harghita


| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
Harghita | bărbat
caut un barbat ptr casatorie cu serviciu stabil si de vreme acasa si serios, cuminte gospodar, sa stie ce vrea de la viata lui, nefumator, nealcoolic.sa nu inseli.lasati aici nr de telef.caut ptr casatorie nu aventura sa stii .care barbati care sunt seriosi si cauti cu adevarat ma poti deranja.barbati insurati nu accept niciodata in viata mea.
Harghita | bărbat
Sunt Vaduv, incautarea feicirii, pensionar 60ani, astept un semn dela tine. O prima vara frumoasa.
Adaugă anunțul tău
Harghita | bărbat
Bărbat 62 de ani din județ Harghita caut femeie pentru prietenie sau căsătorie se poate să fie și din alt județ eu sint din Toplița caut i femeie simpla din or ce oras.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Harghita

AtidAvramestiBaile TusnadBalanBilborBorsecBradestiCapalnitaCartaCiceuCisturu SecuiescCiucsangeorgiuCiumaniCorbuCorundCozmeniDanestiDarjiuDealuDitrauFeliceniFrumoasaGalautasGheorgheniJoseniLazareaLeliceniLuetaLuna de SusLunca de JosLupeniMadarasMartinisMerestiMiercurea-CiucMihaileniMugeniOclandOdorheiu SecuiescPauleni-CiucPlaiesii de JosPorumbenii MariPraidRacuRemeteaSacelSancraieniSandominicSanmartinSansimionSantimbruSarmasSatu MareSecuieniSiculeniSimonestiSubcetateSuseniTomestiToplitaTulghesTusnadUliesVarsagVlahitaVoslabeniZetea