ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

bg

Anunțuri matrimoniale Gorj


eshRsxQhSW
| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
8rAIaTdxcM
| bărbat
Cetățean german, cunoscător limba română, 60 ani 180 înălțime, doresc cunoștiința unei femei decente care ar dori să locuiască cu mine într-un oraș frumos din Germania. Mă puteți contacta și pe Whatsapp.
88AAdnb8fK
| bărbat
Daca esti o femeie cu simtul umorului si bun simt :) deja avem ceva important in comun. Eu sint Maimuta si Scorpion daca asta conteaza pentru tine. Pentru mine bunul simt este ceva care presupune o anumita inteligenta emotionala. In rest ar trebui sa ai max 1.70 cm, minim 35 de ani și ar fi ideal daca ai fi spotiva ( eu practic de trei ori pe saptamina)si cu simt artistic. Nu trebuie sa fii frumoasa dar ar trebui sa fii destul de feminina si sa ai un corp decent sa ma poti atrage si fizic!
Adaugă anunțul tău
jerrBzJVTu
| bărbat
53 ani, 1.90, 92 kg, doresc cunoștință cu doamna între 35 și 45 de ani, înaltă peste 1.70 , serioasa, cit se poate, fără obligații și vicii proaste. Eu lucrez de 5 ani in Germania la o clinica de Ortopedie.
Gorj | bărbat
Barbat matur, 49ani, din jud gorj, serios, fara vicii, 182 cm, 96kg, divortat, locuiesc la casa, caut femeie pt relatie serioasa.
3CzMTcX5aV
Gorj | bărbat
Pensionar educat, titrat, singur din Gorj, sănătos activ cu casa, condiții, vreau o creștină singura, pina in 68 ani, cu respect și credință care sa trăim împreună la mine, dar și în sistem part-teim (la mine și la ea).
wMX5jFhp98
Gorj | bărbat
Am 45 ani - lucrez in invatamint, 172cm inaltime, 78Kg , Taur. Doresc cunostinta cu o doamna singura, plinuta, cu un copil nu m-ar deranja, saraca pentru relatie serioasa eventual casatorie, maxim 45 ani. Matrimoniale Gorj.


Gorj | bărbat
sunt din Gorj si am 33 de ani. As vrea sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa sau pentru casatorie.
Gorj | bărbat
Ma numesc victor si îmi caut jumătatea. Sunt din Gorj am 31 de ani.sunt un suflet calm si iubitor.
Gorj | bărbat
Ma numesc laurentiu, sunt din tg-jiu, am 34 de ani, locuiesc in tg-jiu, as dori sa imi gasesc jumatatea vietii pentru o relatie serioasa cu scop casatorie. Astept sa ne cunoastem.
Gorj | bărbat
Caut o fata/femeie pana in 34 ani fara obligații, pt o relație serioasă ducând la căsătorie, eu sunt un tip simplu, dragut, fara obligatii, serios, puteți sa imi dati mesaj pe nr meu de WhatsApp, va astept sa conversăm.
Gorj | bărbat
Încă tânăr, realizat profesional si material, fără obligații sau vicii, doresc să cunosc o fata cu vârsta pana in 34 ani, pentru relatie de durata, eventual casatorie.
Gorj | bărbat
Sunt Ionuț, in varsta de 42 ani, din târgul jiu, caut o femeie serioasa și dispusă pentru începutul unei relatii serioasa. Matrimoniale tg jiu
Gorj | bărbat
Bărbat singur având 31 de ani 186 cm înălțime 90 de kg blond ochi albaștri niciodată căsătorit doresc să cunosc o doamnă domnișoară cu vârsta cuprinsă între 26 și 33 de ani pentru o relație de lungă durată eventual căsătorie.


Gorj | bărbat
41 de ani, singur din TG JIU Gorj caut o fata sinceră tot din Tg Jiu, 29-37 ani.
Gorj | bărbat
Pensionar cu studii superioare, am casa mea, divorțat, nu am copii .Locuiesc în Gorj, într-o frumoasa zona de munte, cu stațiuni, defile, mânăstiri zone de agrement etc Doresc sa cunosc o doamna care sa-mi fie partenera de viața pentru tot restul vieții!
Gorj | bărbat
Buna ! Tanar din Tg-Jiu, dragut, sociabil, serios caut sa intemeiez o relatie cu o fata care isi doreste ceva serios si de lunga durata. Varsta intre 18 -30 ani.
Gorj | bărbat
Sunt medic -39 ani-si doresc sä-mi fac o Familie-Preferabil o femeie din bransa mea. Am casä-situatie materialä foarte bunä.
Gorj | bărbat
Buna, sunt Roni sunt singur fara obligati locuiesc singur. Lucrez an Italia. Caut o relatie serioasa. Care doresc o relatie serioasa sa death mesaj pe Whatsap.
Gorj | bărbat
Sunt un tip simpatic dragut intelegator cu orice persoana care dorec o relatie serioasa am 23 de ani si dorec ceva serios o relatie pentru casatorie.
Gorj | bărbat
50 de ani, imi caut jumatatea de preferinta pana in 50 ani. Eu fumez. Matrimoniale Petroșani


Gorj | bărbat
Robert, 34 ani, 1,80 inaltime, 70kg, ochi caprui, par castaniu. As dori sa vorbesc cu o fata sincera in vederea unei relatii serioase.
Gorj | bărbat
Sunt nefumator si iubesc natura, viata la tara cu simplitatea ei.Daca doresti sa ne cunoastem suna-ma.
Gorj | bărbat
Sunt paul am 34 de ani sunt din Petroșani caut relatie serioasa pretenie casatorie o fata draguta frumusica.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

trimite anunt matrimonial 1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

validare anunt matrimonial 2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

publicare anunt matrimonial 3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Gorj

AlbeniAlimpestiAninoasaArcaniBaia de FierBalanestiBalestiBalteniBarbatestiBengesti-CiocadiaBerlestiBolbosiBorascuBranestiBumbesti-JiuBumbesti-PiticBustuchinCalnicCapreniCatuneleCiuperceniCrasnaCrusetDanciulestiDanestiDragotestiDragutestiFarcasestiGlogovaGodinestiHurezaniIonestiJupanestiLelestiLicuriciLogrestiMatasariMotruMusetestiNegomirNovaciPadesPestisaniPlopsoruPolovragiPrigoriaRosia de AmaradiaRovinariRuncuSaceluSamarinestiSaulestiSchelaScoartaSlivilestiStanestiStejariStoinaTantareniTargu CarbunestiTargu JiuTelestiTicleniTismanaTurbureaTurceniTurcinestiUrdariVagiulestiVladimir