ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Giurgiu


| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
Giurgiu | bărbat
Sunt paul din Giurgiu am 34 de ani fara obligatii. Caut o fata serioasa cu sau fara copil din apropiere. Matrimoniale Giurgiu
Giurgiu | bărbat
Doresc sa imi gasesc jumătatea ma numesc ionuț din giurgiu am 43 ani săteni 1.65 77 kg. Doresc relatie de prietenie căsătorie cu o f din giurgiu sau din bucuresti.
Adaugă anunțul tău
Giurgiu | bărbat
Tanar, 28 de ani, caut o fata pentru casatorie cu varsta cuprinsa intre 19 -27 de ani. Nu raspund la numere cu necunoscut si mail.
Giurgiu | bărbat
Bărbat singur divorțat 44 de ani din jud giurgiu caut relatie cu o doamnă serioasa între 33- si 53 ani ..locuiesc singur.
Giurgiu | bărbat
Singur, fara obligatii, nu fumez, nu beau, 59de ani, com Gaiseni, caut relatie serioasa bazata pe respect dragoste si afetiune. Matrimoniale Gaiseni, Giurgiu
Giurgiu | bărbat
Ma numesc Dragoi ionut, sunt din Calugareni, sunt singur, am 37 ani. Caut relatie serioasa cu o fata astept sa ma contacteze. Matrimoniale Giurgiu


Giurgiu | bărbat
Mă vor interesa părerile lumii despre mine şi despre felul în care îmi administrez viaţa doar atunci când lumea va trăi alături de mine sau în locul meu: când va suferi în locul meu, când va munci pentru mine și în locul meu, când îmi va plăti facturile, când va răspunde şi va plăti pentru greşelile mele, când va plânge pentru tristeţile şi dezamăgirile mele, când va trăi bucuriile mele, când se va confrunta cu neputinţele mele, când va dărui cât dăruiesc...
Giurgiu | bărbat
Ma numesc Catalin Traian, am 27 de ani si doresc sa imi gasesc o fata pentru o relatie serioasa. Matrimoniale Giurgiu
Giurgiu | bărbat
Marian 45 ani, din Giurgiu, lucrez ca sofer Germania, 1.86 inaltime, ochi caprui.
Giurgiu | bărbat
Ma numesc dan, am 25 de sunt din judetu Giurgiu, am inaltime 1.80, am 78 de kg si sunt zodia scorpion.
Giurgiu | bărbat
Adrian, 30, baiat frumos, par brunet, ochi caprui, 1,77 m inaltime. Caut prietenie cu o fata cu parul negru si cu ochi caprui. Sa aiba inaltimea intre 1,60 si 1,70 m.
Giurgiu | bărbat
Buna! Numele meu este Marius, am 28 ani sunt un băiat foarte calm, si si cu simțul umorului, doresc sa cunosc o fata singura si fara obligatii apropiata de varsta mea.
Giurgiu | bărbat
Barbat serios, sufletist, fara vicii si obligatii, cu servici si casa, doresc cunostinta pt.prietenie-casatorie pt.toata viata.


Giurgiu | bărbat
1,75m, 75kg, chel, nefumator, 44 ani, nu am fost niciodata casatorit, bugetar, ador muntele, familist convins, nu-mi place sa-mi pierd noptile.
Giurgiu | bărbat
Mă numesc Vasile, am 35 de ani și vreau să cunosc o fată din Giurgiu pentu căsătorie.
Giurgiu | bărbat
Divorțat 42 de ani 180cm 70 kg. Am trei copii şi aş vrea să-mi refac familia şi viața cu o femeie serioasă şi sufletistă.
Giurgiu | bărbat
Barbat 49 ani divortat, 68 kg, 1.85 inaltime, ochi caprui din Giurgiu, fara obligatii, caut femeie in vederea casatoriei.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Giurgiu

Adunatii-CopaceniBaneasaBolintin-DealBolintin-ValeBulbucataBuscaniButurugeniCalugareniClejaniColibasiComanaCososbaCrevedia MareDaiaFloresti-StoenestiFratestiGaiseniGaujaniGhimpatiGiurgiuGogosariGostinariGostinuGradinariGreacaHerastiHotareleIepurestiIsvoareleIzvoareleJoitaLetca NouaMaluMarsaMihai BravuMihailestiOgrezeniOinacuPrunduPutineiuRasuceniRoata de JosSabareniSchituSingureniSloboziaStanestiStoenestiToporuUlmiValea DraguluiVanatorii MiciVarastiVedea