ANUNȚURI MATRIMONIALE
Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Calarasi


Calarasi | bărbat
Barbat tanar, 29 ani, aspect fizic placut, inteligent, situatie materiala buna, din vestul tarii, caut o femeie de oriunde din Romania, sau strainatate, tanara, maxim 37 ani cu aspect fizic placut, dominatoare, copii, nu sunt o problema, pentru o relatie pe termen lung de tip cuckold. Rog sa fiu contactat doar de catre cele care se incadreaza in descriere.
Calarasi | bărbat
Măă numesc Gigi, am un defect la mâna dreaptă din naștere mâna dreaptă e mai mică decât cea stângă și mai deformată dar nu mă deranjază deloc. Am o pensie, am 2 copii căsătoriți, fată șii un băiat. Aș dori să caut o femeie singură pentru o familie pentru totdeauna. Nu contează de unde ești dacă vrei vorbim m-ai multe.
Calarasi | bărbat
Sunt nevazator, am 35 de ani, imi caut o femeie sa facem o casa, ma puteti contacta la numaru de telef sa vorbim.
Adaugă anunțul tău
l6uCls8Ooj poza anunt
Calarasi | bărbat
Numele meu este Bogdan, am 32 ani, par saten, ochii căprui, 1.69cm înăltime.Sunt din Comuna Frumusani, 14 km de Bucuresti. Sunt in cautarea jumatii mele, o fata sinceră care sa stie ce vrea de la viata.
Calarasi | bărbat
Băiat din Germania (Dublă cetățenie) 26 de ani caută fata harnică frumoasă și iubitoare pentru o relație serioasă.
Calarasi | bărbat
Sunt sigur si caut o fata sincera pentru o relatie serioasa. Eu am 25 ani, am ochi caprui, inaltimea 189 cm, nu am copii. Locuiesc in comuna Cuza Voda judetul Calarasi.
Calarasi | bărbat
Buna ma numesc Ionut sunt stabilit in germania caut o femeie sa fie lînga mine pt tot restul vieti ..poate avea si un copil....


I2ykOXu2e4 poza anunt
Calarasi | bărbat
Mă numesc Valentin, am 22 de ani, sunt un băiat cu sufletul mare, sunt plin de viață, vrednic, muncesc pentru familia mea și îmi doresc sa am alaturi o fată frumoasă și deșteaptă care își dorește o familie și o relație pe termen lung.

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Calarasi

Alexandru Odobescu Belciugatele Borcea Budesti Calarasi Cascioarele Chirnogi Chiselet Ciocanesti Crivat Curcani Cuza Voda Dichiseni Dor Marunt Dorobantu Dragalina Dragos Voda Frasinet Frumusani Fundeni Fundulea Galbinasi Gradistea Gurbanesti Ileana Independenta Jegalia Lehliu Lehliu-Gara Luica Lupsanu Manastrirea Mitreni Modelu Nana Nicolae Balcescu Oltenita Perisoru Plataresti Radovanu Roseti Sarulesti Sohatu Soldanu Spantov Stefan cel Mare Stefan Voda Tamadau Mare Ulmeni Ulmu Unirea Valcelele Valea Argovei Vasilati Vlad Tepes Anunturi matrimoniale